Kursus

Digital transformation i praksis

Driv forandringer med digitalisering af produkter, organisering og forretning

Startdato og varighed

30. oktober 2018
4 dage

Tid og sted

09:00
København Ø

Pris

19.900 kr. ekskl. moms
Medlemmer

Hvem henvender kurset sig til?

Du skal starte eller drive en forandring mod en mere innovativ digital organisation eller udvikle en digital forretning.

Måske er du projektleder eller forretnings- og produktudvikler og skal lede konkrete digitaliseringsindsatser. Måske indgår du i udviklingsforløb, hvor I skal bruge agile metoder til at effektivisere og løfte kvaliteten af processer og leverancer.
 

På kurset lærer du om:

  • Metoder og værktøjer til at drive den digitale transformation i din organisation
  • Sammenhængen mellem de centrale dimensioner i digital transformation
  • Drift af digital innovation
  • Afdækning af nye digitale produkter og forretningsmodeller
  • Agile udviklings- og projektmetoder, som du træner at bruge i praksis
  • Brug af agil organisering til at drive teams i agile processer.
Overbevis din chef

Kursets indhold

Du får indblik i, hvorfor digital transformation og innovation er en nødvendighed for at sikre din organisations fortsatte relevans og overlevelse. Du får indsigt i digitaliseringens nye vilkår for alt fra produkter og forretningsmodeller til arbejdsprocesser. Du lærer, hvor og hvordan du kan sætte ind for at bevæge organisationen fremad og øge dens digitale modenhed, og du får de nødvendige færdigheder til at udvikle en konkret handlingsplan for dig og din organisations digitale transformation.

Program

Hvem underviser?

Magnus Christensson

Magnus Christensson
CEO, partner i RELOAD

Magnus har mere end 10 års erfaring i at drive strategisk digitalisering og produkt- og forretningsudvikling for en række af de største organisationer i Danmark. Ekspert i organisatorisk udvikling og forankring af forandring i organisationer både på ledelsesniveau og ud i organisationen.
Martin Sønderlev Christensen

Martin Sønderlev Christensen
ph.d., RELOAD, partner

Med en ph.d.-grad i social computing og mere end 10 års erfaring i at rådgive er Martin en af Danmarks førende eksperter i udviklingen af sociale platforme, design thinking og lean UX. Han rådgiver virksomheder i at agere strategisk i deres digitalisering af produkt, forretning og organisation.
Christian Ingemann

Christian Ingemann
SOLOBETA, partner

Rådgiver og underviser i den digitale økonomis udvikling og tendenser. Christian kortlægger større teknologiske skred for at forstå, hvordan det påvirker den enkelte organisation – dens lederskab, strategiske orientering og måde at arbejde og skabe værdi på. Han rådgiver virksomheder og politiske beslutningstagere i forhold til at drive den digitale omstilling. 

Kursets form

De enkelte moduler indeholder en vekselvirkning mellem oplæg, interaktive øvelser og praksistræning af metoder. Imellem de enkelte moduler tester du hypoteser og prototyper af i egen organisation for at identificere dine next steps. 
Du skal være forberedt på at lave konkrete refleksioner over din egen praksis og dele dine læringer i grupper. Kurset er øvelsesorienteret, hvor du prøver metoder og værktøjer af, inden du tager dem med hjem.

Pris og praktisk info

Typiske spørgsmål

Når du har fundet kurset, du vil tilmeldes, kan du enten klikke på tilmeldingsknappen eller sende en mail til den kursusansvarlige med dine kontakt- og faktureringsoplysninger.
Ja - alle vores kurser er åbne for såvel medlemmer af Djøf som ikke medlemmer, hvis ikke andet er angivet på det enkelte kursus.
Ja - forplejning er inkluderet i kursusprisen. Forplejningen vil oftest bestå af morgenbrød med kaffe/the, frokost samt eftermiddagskaffe/the med kage. Kurser med overnatning er inklusiv middag.
Vi beslutter 1 måned før start, om kurset gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Vi modtager dog tilmeldinger helt frem til kursusstart.

Afmeldingsfristen er en måned inden kursets start med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Der kan vederlagsfrit foretages afmelding inden afmeldingsfristens udløb. Ved senere afmelding, dog senest 14 dage før kursets start, opkræves et administrationsgebyr på 50 % af kursusafgiften.

Ved afmelding senere kan nedsættelse af kursusafgiften ikke påregnes. Pladsen kan dog vederlagsfrit overføres til en anden deltager fra samme virksomhed. Afmelding foretages på mail eller via Mit Djøf, hvis du er medlem.

Hvis du bliver syg, er du velkommen til at overlade pladsen til en anden deltager fra samme virksomhed uden beregning. Vi vil dog gerne have besked herom, så vi kan orientere underviser, kursussted m.m. 
Det vil fremgå i fakta-boksen på det enkelte kursus, hvis der er overnatning mellem kursusdagene. Hvis der ikke står noget, er der ikke overnatning inkluderet i prisen. Vi kan dog godt være behjælpelige med bestilling af overnatning, hvis du har brug for det. Kontakt den kursusansvarlige, hvis du ønsker hjælp med dette.

Der bliver sendt en velkomstmail med praktiske informationer om kurset 1-2 uger før kursusstart. På enkelte kurser vil der være forberedelse  - du vil i så fald blive orienteret i god tid

 

Cirka 1 måned før kursusstart fremsender vi faktura for din deltagelse på kurset. Har du brug for en faktura tidligere eller at få opdelt fakturaen i rater, kan det selvfølgelig godt lade sig gøre. Kontakt den kursusansvarlige og aftal nærmere.

Hos Djøfs Kurser og Uddannelser kan vi tilbyde dig helhedsorienteret rådgivning. Vores rådgivere er fagligt velfunderede med et stort kendskab til djøfernes kompetencer og arbejdsområder. De er bredt orienteret om det danske kursusmarked og har erfaring med rådgivning på alle niveauer. Med spidskompetencer inden for hvert deres felt, vil du altid blive matchet med den mest kompetente rådgiver.

Du kan enten skrive til os på kurseroguddannelser@djoef.dk eller ringe på tlf. 33 95 97 00.

Se alle