Kursus

Digital ledelse

Lær at lykkes med digitalisering og digital ledelse

Startdato og varighed

07. september 2018
4 dage

Tid og sted

12:00
København S

Pris

23.000 kr. ekskl. moms
Medlemmer

Hvem henvender kurset sig til?

Du vil have et digitalt mindset til fremtiden og en større forståelse for, hvordan du og din organisation eller virksomhed fortsat kan lykkes i en digital virkelighed.

Du kan deltage som leder uanset din placering, hvis du har eller søger en central rolle i forhold til organisationens udvikling. 

På kurset får du:

  • Viden om samspillet mellem digital udvikling og virksomhedens udvikling
  • Indsigt i de krav, digitaliseringen stiller til dit lederskab
  • Indsigt i, hvilke ledelsesmæssige kompetencer du skal opbygge 
  • Indsigt i, hvad der skal til i hele udviklingen af din organisation for, at digitaliseringen vil lykkes i praksis
  • Metoder til at bruge digitalisering til at skabe større værdi, bedre kunde-/borger-betjening eller nye forretningsmodeller.

Kursets indhold

Kurset i digital ledelse giver dig indsigt i de nødvendige kompetencer og den viden, som du og din organisation skal bringe i spil for at lykkes med digitalisering.
Du bliver taget med på en digital rejse, når internationale og danske forskere og fremtrædende danske ledere præsenterer tendenser og den nyeste viden om teknologi og digitalisering. Du øver metoder til digital omstilling på en konkret case, og du får eksempler på danske virksomheder og organisationer, som klarer sig godt i den digitale udvikling. 

Program

Relevante Dokumenter

Hvem underviser?

Kursets form

Kurset er intensivt og tempofuldt og sammensat af:

  • Faglige indlæg baseret på forskningsresultater og konkrete cases
  • Gruppeøvelser og individuel refleksion
  • Den Digitale Kapabilitetstest, der giver dig og/eller din ledergruppe et overblik over, hvor godt din organisation mestrer de ni organisatoriske kapabiliteter
  • Casearbejde, hvor de faglige indlæg bringes i spil i forhold til udfordringer i en konkret case
  • Formulering af din egne udviklingstiltag og sparring på dine valg.

Du får undervisning på masterniveau af fremtrædende forskere og erhvervsfolk. I løbet af kurset vil du blive præsenteret for teori i betydeligt omfang. Du vil få mulighed for at læse litteratur til hvert modul, som du kan bruge til inspiration og forberedelse, men det er ikke et krav, at du har læst materialet. 
Dele af undervisningen vil foregå på engelsk.

 

Pris og praktisk info

Typiske spørgmål

Når du har fundet kurset, du vil tilmeldes, kan du enten klikke på tilmeldingsknappen eller sende en mail til den kursusansvarlige med dine kontakt- og faktureringsoplysninger.
Ja - alle vores kurser er åbne for såvel medlemmer af Djøf som ikke medlemmer, hvis ikke andet er angivet på det enkelte kursus.
Ja - forplejning er inkluderet i kursusprisen. Forplejningen vil oftest bestå af morgenbrød med kaffe/the, frokost samt eftermiddagskaffe/the med kage. Kurser med overnatning er inklusiv middag.
Vi beslutter 1 måned før start, om kurset gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Vi modtager dog tilmeldinger helt frem til kursusstart.

Afmeldingsfristen er en måned inden kursets start med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Der kan vederlagsfrit foretages afmelding inden afmeldingsfristens udløb. Ved senere afmelding, dog senest 14 dage før kursets start, opkræves et administrationsgebyr på 50 % af kursusafgiften.

Ved afmelding senere kan nedsættelse af kursusafgiften ikke påregnes. Pladsen kan dog vederlagsfrit overføres til en anden deltager fra samme virksomhed. Afmelding foretages på mail eller via Mit Djøf, hvis du er medlem.

Hvis du bliver syg, er du velkommen til at overlade pladsen til en anden deltager fra samme virksomhed uden beregning. Vi vil dog gerne have besked herom, så vi kan orientere underviser, kursussted m.m. 
Det vil fremgå i fakta-boksen på det enkelte kursus, hvis der er overnatning mellem kursusdagene. Hvis der ikke står noget, er der ikke overnatning inkluderet i prisen. Vi kan dog godt være behjælpelige med bestilling af overnatning, hvis du har brug for det. Kontakt den kursusansvarlige, hvis du ønsker hjælp med dette.

Der bliver sendt en velkomstmail med praktiske informationer om kurset 1-2 uger før kursusstart. På enkelte kurser vil der være forberedelse  - du vil i så fald blive orienteret i god tid

 

Cirka 1 måned før kursusstart fremsender vi faktura for din deltagelse på kurset. Har du brug for en faktura tidligere eller at få opdelt fakturaen i rater, kan det selvfølgelig godt lade sig gøre. Kontakt den kursusansvarlige og aftal nærmere.

Hos Djøfs Kurser og Uddannelser kan vi tilbyde dig helhedsorienteret rådgivning. Vores rådgivere er fagligt velfunderede med et stort kendskab til djøfernes kompetencer og arbejdsområder. De er bredt orienteret om det danske kursusmarked og har erfaring med rådgivning på alle niveauer. Med spidskompetencer inden for hvert deres felt, vil du altid blive matchet med den mest kompetente rådgiver.

Du kan enten skrive til os på kurseroguddannelser@djoef.dk eller ringe på tlf. 33 95 97 00.

Se alle