Arrangement

Digital kaffesalon - det meningsfulde arbejdsliv i tiden med Corona

Fremtidsforsker Keld Holm giver sit perspektiv på, hvad denne tid giver os af muligheder for refleksion over vores arbejdsliv, men også hvad der truer vores identitet - både arbejdsmæssigt og personligt. Vær med i samtalen med andre djøfere til en digital kaffesalon.

Webinar

Hvad handler arrangementet om?

Selvom vi ikke mødes fysisk, har vi stadig, og nok især nu, brug for meningsfulde samtaler. Og ikke bare med dem, som vi er isoleret med eller kolleger, men i høj grad også andre mennesker, som i disse tider er umuligt.

Djøf tester derfor et nyt format af, hvor vi fokuserer på de meningsfulde samtaler om temaer, spørgsmål og problemer, som vi i denne tid gerne vil starte. Disse kaffesaloner lægger altid ud med et oplæg/tedtalk fra et medlem, en forsker, ekspert etc., som rammersætter dagens salon. Derefter vil Djøf facilitere det digitale møde, hvor du kommer ud i mindre ”rum” med andre djøfere, som ud fra en række spørgsmål og pointer kan diskutere dagens tema.

Den første kaffesalon er den 2. april kl. 16.00-17.00, hvor vi inviterer fremtidsforsker Keld Holm ind til at give 15 minutters indspark som inspiration og grundlag for den gode samtale om det meningsfulde arbejdsliv. Keld Holm er forfatter til den omdiskuterede bog ’Lottosamfundet - den nye virkelighed’.

Tilmeld dig her, og du får tilsendt et link til at deltage.

Der er check-in fra kl. 15.45. En konsulent fra Djøf guider dig sikkert gennem processen.  

Praktiske informationer:

  • Webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • Du vælger selv, om du vil deltage med dit billede (webkamera).
  • Vi starter med lyd-check in kl. 15.45 og begynder selve webinaret kl. 16.00.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle