]]>

Arrangement

Det gode processkrift

Mød begge sider af bordet, når advokat og partner Kristian S. Dreyer (H), Galst Advokataktieselskab og præsident for Retten på Frederiksberg Christian Lundblad giver dig praktisk input til, hvordan det gode processkrift skrives.

Hvad handler arrangementet om?

Christian Lundgren er præsident for Retten på Frederiksberg, tidligere i Aalborg, adjungeret professor ved Aalborg Universitet og blandt andet forfatter til bogen ”Procesdokumenter i civile sager” og voldgiftsdommer. Christian har i det meste af sin karriere beskæftiget sig med rets- og voldgiftssager.

Kristian S. Dreyer er advokat (H), partner hos Galst Advokataktieselskab og leder af afdelingen for fast ejendom og byggeri. Kristian er også voldgiftsdommer og arbejder selv intenst med førelse af rets- og voldgiftssager.

Christian og Kristian vil på underholdende og saglig vis gennemgå skriftvekslingen i civile sager og komme med konkret input til do and dont’s, gode råd og ikke mindst interessante overvejelser. Gå hjem-mødet vil være særdeles relevant for dig som advokatfuldmægtig, men bestemt også for dig som advokat med begrænset proceserfaring eller behov for et brushup på udformningen af processkrifter.

I den indlagte pause vil Djøf Advokat byde på lidt mad og noget at drikke, og der vil være mulighed for at netværke med andre advokater og advokatfuldmægtige.

Gå hjem-mødets inspirerende oplæg giver mulighed for, at du kan søge Advokatsamfundet om godkendelse som en del af den obligatoriske efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige.

 

Bemærk

Dette arrangement er forbeholdt medlemmer af Djøf Advokat.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle