]]>

Arrangement

Det er Joe Bidens USA nu - eller er det?

Djøf New York har inviteret en af Danmarks mest garvede USA-korrespondenter, Annegrethe Rasmussen, til at gå i dybden med de problemer, USA's nye præsident står overfor i kølvandet på Trump.

Online

Hvad handler webinaret om?

Trump forsvandt, men det gik ikke stille for sig, nøjagtig ligesom hans præsidentskab var præget af kaos og oprør på alle fronter også lang tid før den voldelige storm på Kongressen. Nu er Joe Biden og Kamala Harris tiltrådt med en markant anderledes politik - og den første regering i USA nogensinde med en 50-50 kønsfordeling og et flertal af ikke-hvide medlemmer af regeringen.

Men betyder det sidste noget konkret, eller er det blot symbolpolitik? Har vælgerne appetit på Bidens velkendte varemærke om forsoning og dialog hen over midten? Hvor skal oppositionen hen efter, at Trump splittede partiet? Og giver det overhovedet mening at se på det politiske spil i hovedstaden, når hverken coronapandemien eller økonomien er under kontrol?

Spørgsmålene hober sig op i amerikansk politik. Deltag i webinaret med en af Danmarks mest garvede USA-korrespondenter, Annegrethe Rasmussen, som er med direkte fra Washington D.C.

Praktiske informationer

  • Webinaret foregår via videotjenesten Zoom.
  • Du får tilsendt link og informationer om Zoom på dagen, hvor webinaret finder sted.
  • Webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • Vi starter med tjek ind kl. 17.45 (så vi sikrer os, at teknikken kører) og begynder selve webinaret kl. 18.00.
  • Bemærk: Tidspunktet er New York-tid. Beregn venligst selv, hvornår webinaret finder sted, dér hvor du opholder dig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle