]]>

Arrangement

Den internationale advokat

Hør to advokater fortælle om deres internationale erfaringer, og få et unikt indblik i, hvordan de har brugt deres juridiske kompetencer til at danne internationale erfaringer og etablere et internationalt netværk.

Hvad handler arrangementet om?

Som ung advokat er det vigtigt at have et internationalt udsyn og få etableret et internationalt netværk.

Vigtigheden af dette bliver ofte understreget over for unge advokater og advokatfuldmægtige, og tendensen er da også, at folks handlinger peger i den retning. Det er efterhånden reglen snarere end undtagelsen, at jurastuderende tager et studieophold i udlandet, at flere advokatfuldmægtige bliver udstationeret internationalt, og at især de store advokathuse profilerer sig med at tilbyde en advokatfuldmægtiguddannelse med internationale perspektiver.

Djøf Advokat giver nu sine medlemmer muligheden for at få et særligt indblik i, hvad internationale erfaringer eller en international baggrund har betydet for forskellige advokater i Danmark, når vi sætter fokus på den internationale advokat.

Til dette arrangement vil der være mulighed for at høre advokat Moustafa Mahmoud Moustafa og den engelske solicitor Tom Simmons fortælle om deres baggrund, karrierevej og internationale erfaringer, ligesom der vil være mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne.

Efter aftenens oplæg vil Djøf Advokat byde på lidt mad og noget at drikke, og der vil være rig mulighed for at netværke og fordøje aftenens indtryk med andre advokatfuldmægtige og advokater.

Dit udbytte af arrangementet

Du får et indblik i, hvordan en moderne advokat skal kunne navigere i det internationale felt med både udenlandske sager, klienter og kolleger. 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle