]]>

Arrangement

Den grønne forretningsmodel

Hvordan skaber man den grønne forretningsmodel, som er bæredygtig og klimafit?

Online

Hvad handler webinaret om?

Klimakrisen er vor tids største trussel og er samtidig også den største forretningsmulighed. Erkendelse af krisens alvor, politisk bevågenhed og stigende efterspørgsel efter grønne løsninger betyder, at behovet for innovative løsninger og nye virksomhedsmodeller aldrig har været større.

Så nu er det faktisk det perfekte tidspunkt til at starte en virksomhed, som ikke bare skal tjene penge, men også kan bidrage til at redde verden. Men hvordan gør man så det? Hvordan skaber man den grønne forretningsmodel, som er bæredygtig og klimafit?

Er du nysgerrig på, hvordan man skaber den grønne omstilling og skaber nutidens grønne forretningsmodel, så kom med, når vi sammen med journalist Pernille Enggaard i fællesskab med klimaforsker Hans Sanderson, Peter Viese Meulengracht fra Grundfoss, Anders Ostenfeld Riemann fra Nordic Harvest og Stine Kirstein Junge sætter fokus på, hvordan virksomheder, iværksættere og borger konkret arbejder med den bæredygtige dagsorden, skaber løsninger og bliver klimafit.

Vi sender live fra Nordic Harvest - Nordeuropas største vertikale og bæredygtigt landbrug. Se med når vi sender live fra produktionshallen i Høje Taastrup. Og du får rig lejlighed til at komme med dine idéer, erfaringer, holdninger og stille spørgsmål undervejs.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle