]]>

Arrangement

Den gode procesførelse

Djøf Advokat lancerer en ny bog om retssagsprøven, og du er inviteret til en spændende aften med fokus på den gode procesførelse, når tre dommere fra landets øverste domstole deler ud af deres erfaringer.

Hvad handler arrangementet om?

Kom til en ekstraordinær bogreception med fokus på den gode procesførelse i anledning af lanceringen af Djøf Advokats nye bog 'Retssagsprøven – En guide til gennemførelsen af den praktiske prøve i retssagsbehandling', som udgives af Djøf Forlag med støtte fra Dreyers Fond. 

Få et unikt indblik i, hvordan du styrker dine evner som procesadvokat, når dommer og præsident for Højesteret, Thomas Rørdam, og landsdommerne Anette Dam Ryt-Hansen og Tine Egelund Thomsen deler ud af deres mangeårige erfaringer med procesførelse og retsledelse og fortæller om de største 'do’s and dont’s' under hovedforhandlingen. 

Denne aften vil Djøf Advokat præsentere bogen og tankerne bag, hvorefter du kan se frem til spændende oplæg fra Thomas Rørdam, Anette Dam Ryt-Hansen og Tine Egelund Thomsen om den gode procesførelse, hvor du får nye indsigter og styrker dine kompetencer som advokat og advokatfuldmægtig i almindelighed og procesadvokat i særdeleshed.

På det fysiske arrangement i København får alle deltagere udleveret et eksemplar af bogen 'Retssagsprøven – En guide til gennemførelsen af den praktiske prøve i retssagsbehandling'.

Onlinedeltagere vil ikke få udleveret eller tilsendt et eksemplar af bogen. 

Bemærk

Onlinearrangementet er kun for jurastuderende og medlemmer af Djøf Advokat.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle