]]>

Arrangement

Debat om vejen til det gode børne- og ungdomsliv

Hvordan skaber vi et børne- og ungdomsliv uden begrænsende fordomme og forventninger - er det muligt? Kom til børne- og ungdomspolitisk høring i Fællessalen på Christiansborg.

Hvad handler arrangementet om?

Forskning viser, at piger allerede fra seksårsalderen i lavere grad forbinder deres køn med succes og dygtighed end drenge gør.

Unges trivsel er også et omdrejningspunkt, da flere undersøgelser peger på, at særligt unge kvinder føler sig pressede i dag.

Så hvordan fremmer vi et børne- og ungdomsliv uden de begrænsninger, som er begrundet i fordomme og forventninger til drenge og pigers adfærd, herunder ikke mindst valg af uddannelse?

På dagen vil der være oplæg fra både minister for ligestilling, Mogens Jensen, en række fagpersoner samt Emma Holten, der også er medlem af Djøfs Ligestillingskomité. Derefter vil der være politisk debat om konkrete bud på løsninger til de skitserede udfordringer.

Arrangementet er en del af Djøfs Ligestillingsløfte, der sætter fokus på udfordringer på forskellige alderstrin i piger og kvinders liv fra 10 til 60 år.

Her kan du læse mere om Djøfs Ligestillingsløfte.

Kom gerne i god tid til arrangementet, da der er sikkerhedstjek ved indgangen til Christiansborg.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle