]]>

Arrangement

Danmark som arktisk stat

Djøf Belgien inviterer til masterclass om Arktis ved Danmarks ambassadør i Canada, Hanne Fugl Eskjær.

Hvad handler webinaret om?

I takt med at verden i stigende grad vender sin opmærksomhed mod Arktis grundet klimaforandringerne, er det politiske landskab i Arktis også i forandring.

Derfor har Djøf Belgien inviteret Danmarks ambassadør i Canada, Hanne Fugl Eskjær, til at kaste lys over de sociale, økonomiske og geopolitiske implikationer af forandringerne i Arktis.

Hanne Fugl Eskjær har i en årrække været arktisk ambassadør og kontorchef for Arktis og Nordamerika i Udenrigsministeriet og har stort fokus på global geopolitik i det arktiske område. Klimaforandringerne, der muliggør nye sejlruter i Arktis, er blevet et varmt emne – ikke mindst blandt verdens stormagter, der ønsker øget indflydelse i området. Det og meget mere vil Hanne Fugl Eskjær berøre i sit oplæg, hvor der efterfølgende vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Masterclass

Djøf Belgien ønsker at tilbyde Djøf-medlemmerne mulighed for at forbedre og uddybe deres kendskab til en række emner med hovedvægt på EU, public affairs og politik generelt, men også andre emner kan være relevante. Til det formål tilbyder vi en række såkaldte masterclasses i Bruxelles, hvor eksperter fra forskellige sagsområder inviteres til at tale om deres særlige område og give unik indsigt og dybdegående forklaringer. Disse masterclasses skal tolkes som en introduktion til specifikke EU-politikområder, særlige emner inden for EU (procedurer, strukturer med mere) og andre relevante emner, hvor deltagerne kan opnå en forbedret viden – viden, som skal komme dem til gode i det daglige arbejde og/eller videre studie.

Da fokus for disse masterclasses er indsigt og viden, som for størstedelen kun kan opnås og findes i Bruxelles, tilbyder Djøf Belgien medlemmer af Djøf et deltagerbevis. Dette tillader dem at dokumentere den opnåede viden og indsigt, som er opnået i forbindelse med arrangementet. Det kan være særligt relevant ved returrejse til Danmark. Deltagerbeviset eftersendes til dem, der ønsker dette.

Helt ekstraordinært tilbydes dette masterclass også til ikke-medlemmer.

Praktiske informationer

  • Webinaret foregår via videotjenesten Zoom, og du får tilsendt link og informationer om Zoom på dagen, hvor webinaret finder sted.
  • Webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • Vi starter med tjek ind kl. 16.50 (så vi sikrer os, at teknikken kører) og begynder selve webinaret kl. 17.00.

Bemærk: Tidspunktet er dansk/CET-tid. Beregn venligst selv, hvornår webinaret finder sted, dér hvor du opholder dig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle