]]>

Arrangement

Crypto - a new tomorrow

Arrangementet er både fagligt og socialt og for dig, der ønsker at blive klog på Bitcoin og de bagvedliggende Blockchain algoritmer og samtidig forkæle smagssanserne med lækker sushi.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Foreningen FinanceLab byder i år velkommen til arrangementet 'Crypto - a new tomorrow', der er for alle studerende, der ønsker at lære mere om investeringer og specielt hvilke investeringsmuligheder, der opstår i de nye markeder på baggrund af blockchainteknologien.

Vi tror på, at en del af studietrivsel indebærer, at man kan se en mening i, hvad man læser, og kan anvende den viden man tilegner sig i det virkelige liv. Derfor har vi valgt at invitere Adrian fra Blockchain Fond, der vil fortælle os om, hvordan deres familiedrevede kontor gik fra at være et traditionelt finanshus til nu at investere i nye aktiver muliggjort af blockchainteknologien. Herefter vil Mikkel, som er uddannet fra Aarhus Universitet og co-founder af GL21 Capital tage over og give os en bedre fundamental forståelse for Bitcoin, og hvordan det kan bruges som investeringsaktiv.

Kombinationen af dette skal være med til at oplyse dig som studerende til at gennemskue de nye og attraktive investeringsmuligheder. Til slut er en stor del af arrangementet networking og middag, hvor du får mulighed for at stifte nye bekendtskaber.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle