]]>

Arrangement

Cocktailkursus

I en hverdag præget af nedlukning og manglende social kontakt med dine kolleger, familie og venner, sørger Djøf Advokat for maj måneds sociale indslag i form af et cocktailkursus.

Hvad handler webinaret om?

Foråret har meldt sin ankomst, dagene bliver længere, og vi er langsomt ved at finde ud af coronaens jerngreb.

Coronaens anden bølge har desværre medført, at vi denne vinter har måtte udskyde en lang række faglige arrangementer og sociale aktiviteter, men nu er vi tilbage.

I en hverdag præget af nedlukning og manglende social kontakt med dine kolleger, familie og venner, sørger vi for maj måneds sociale indslag, når vi inviterer til et online cocktailkursus baseret på virtuel interaktion, dialog, teambuilding og underholdning.

Denne aften skal du altså lave fire lækre cocktails og nyde dem hjemme hos dig selv, mens du sammen med andre medlemmer af Djøf Advokat hygger med cocktailquiz, spændende viden og tips og tricks fra aftenens bartender via Zoom.

Alle deltagere får tilsendt deres eget cocktailkit indeholdende alle ingredienser til det virtuelle cocktailkursus med hele fire forskellige cocktails, som vi selv skal mikse under kyndig instruktion fra aftenens bartender. Der er mulighed for at vælge alkoholfrie cocktails. Kittet sendes med Post Nord til nærmeste afhentningssted.

Tilmelding til cocktailkurset er bindende. Bliver man alligevel forhindret, kan man uden omkostninger afmelde sig forløbet senest 21 dage (den 15. april) før arrangementet. Ved senere afmelding eller udeblivelse til kurset opkræves der et gebyr på 500 kr. inkl. moms.

Vi glæder os til at se jer til en social og hyggelig aften foran skærmene.

Praktiske informationer

Vær opmærksom på, at ved din tilmelding samtykker du til, at vi videregiver dine oplysninger om navn, adresse, telefon nummer og mail til Cocktail Company og arrangørerne.

Der udstedes ikke kursusbeviser til dette arrangement.

Om Cocktail Company

Cocktail Company er en del af Friday Group ApS og én af Danmarks førende leverandører af cocktailoplevelser – både i form af cocktailkurser og komplette barløsninger. 

Cocktail Company leverer alt, der skal til, for, at kunderne får den bedste oplevelse lige meget, hvad de søger. De har en stor stab af professionelle bartendere tilknyttet, og de sørger for, at hvert eneste arrangement bliver perfekt.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle