]]>

Arrangement

Clement og klimadebatten

Kom med, når Clement og inviterede gæster stiller skarpt på klimadebatten.

Hvad handler arrangementet om?

FN’s klimapanel har i august 2021 udsendt en alarmerende klimarapport, der tegner et dystert billede af fremtidsudsigterne for klimaet. Rapporten er et globalt wakeupcall, og det haster med den grønne omstilling. Men trods politikernes løfter om handling og resultater, så vokser frustrationen hos store grupper i befolkningen, i erhvervslivet og ikke mindst hos de unge.

I selskab med Clement og inviterede gæster, MF for Radikale Venstre Martin Lidegaard, klimaforsker Hans Sanderson, analysechef i CEPOS Otto Brøns-Petersen og debattør Sana Mahin Droost stiller vi skarpt på de politiske, klima- og generationsmæssige udfordringer, som vi står overfor. Vi sætter fokus på COP26-topmødet i Skotland, hvor verdens ledere møder klimaudfordringerne.

På arrangementet zoomer vi ind på det politiske spil omkring klimadebatten. Det er helt afgørende at få politikerne i spil, for fremtiden er helt afhængig af de politiske beslutninger, der tages. 

Vi stiller blandt andet spørgsmålene:

  • Er det politikerne, der skal redde verden?
  • Hvad skal der til for at skabe forandringer?
  • Har vi et særligt ansvar overfor de kommende generationer?

Du kan under hele arrangementet stille spørgsmål og give dine meninger og holdninger til kende til Clement og gæsterne via menti.com eller appen Mentimeter, som kan downloades både til Iphone, Android og Windows Phone.  

Arrangementet laves i samarbejde med Juridisk selskab på Aarhus Universitet.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Samarbejdspartnere

Juridisk Selskab


Se alle