]]>

Arrangement

Chefkonference 2019

Mere til fælles. Offentlige chefer er ikke bare chefer for egen arbejdsplads. De er også er en del af samfundet, hvor god ledelse og styring er helt afgørende for udviklingen af fællesskabet. På Chefkonferencen 2019 får du forskellige bud på, hvordan vi i fremtiden kan skabe værdi på tværs af fagligheder og under nye politiske rammer.

Hvad handler arrangementet om?

Chefkonferencen 2019 ligger i Ledelsesugen, hvor ambitionen er at debattere offentlig ledelse på tværs af ledelsesniveauer, sektorer og fagområder. Derfor sætter Djøf Offentlige Chefer i år fokus på, at offentlige chefer ikke bare er chefer for egen butik, men også er en del af et større ledelses-, styrings- og samfundsfællesskab. 

Gennem de senere år har offentlig ledelse ligget højt på styringsdagsordenen blandt andet på grund af anbefalingerne fra Ledelseskommissionen.

Med afsæt i temaet 'Mere til fælles' giver Chefkonferencen et bud på, hvordan offentlige chefer i fremtiden kan løfte fællesskabet på tværs af fagligheder og under nye politiske rammer.

På konferencen ser vi også helt konkret på, hvordan rammer og hensigter bliver omsat til praktisk ledelse, der virker.

På dagen kan du blandt andet høre skatteminister Morten Bødskov, teaterchef Kasper Holten, ledelsesrådgiver Christian Ørsted, vicedirektør Claes Nilas, ledelsesambassadør Dorthe Gylling Crüger, centerleder Ann-Christina Matzen og direktør i Moderniseringsstyrelsen Poul Taankvist og flere.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle