]]>

Arrangement

Cand.ling.merc. og "fyrmoster" ved Bovbjerg

Kom med ud til de yderste vesterhavsklitter og mød Bovbjerg Fyrs "fyrmoster", der fortæller, hvordan hun og 160 frivillige driver Bovbjerg Fyr, som er en af egnens største turistattraktioner. Det smukt beliggende Kunst- og Kulturcenter Tuskær er rammen for et anderledes Djøf-arrangement, hvor der også er fokus og tid til at tale om karriere og hverdagslivet i Vestjylland.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Denne netværksdag ved Vesterhavet fokuserer på to ting: Dels lokalt engagement, da vi skal høre, hvordan både Bovbjerg Fyr og Kunst- og Kulturcenteret Tuskær drives af frivillige. Og dels er der god tid til at tale med de andre deltagere om karriere og hverdagslivet i Vestjylland.

Rammerne er smukke ved Vesterhavets kant, og vi håber, at den friske vind giver nye input og mulighed for at møde spændende personer.

Bovbjerg Fyr er et særdeles aktivt kulturhus og en af de største turistattraktioner i området. Stedet drives af 160 frivillige samt en ansat direktør – eller "fyrmoster", som den officielle titel er. Lene Christiansen er "fyrmoster" og vil holde et oplæg om, hvordan hun fastholder de frivilliges engagement og motivation og samtidig sikrer, at de mål, fyret skal efterleve, bliver leveret.

Lene Christiansen har selv en Djøf-baggrund, og som "fyrmoster" bruger hun alle sine kompetencer og personlige egenskaber. I løbet af en uge kan hun både opleves som pedel, som HR-chef, i caféen og dybt nede i excelarket.

Efter oplægget nyder vi omgivelserne og går en tur ved Vesterhavet for at vende tanker og nyde havet. Tag en vindtæt jakke med og sandvenligt fodtøj.

Kunst- og Kulturcenteret Tuskær har både fokus på kunst og på sund, god mad og måltidsfællesskaber. Det drives af Lise Faurschou Hastrup, der forbereder aftensmaden til os, men det er os, der sammen med Lise skal tilberede den. Hvis vejret tillader det, bliver det over bål. Mens maden bliver færdig, har vi tid til at snakke og lære hinanden bedre at kende.

Arrangementet er skabt gennem Djøfs Eventpulje af medlemmet Maria Kangas Christensen, der ønsker at styrke netværket mellem djøfere i Nord- og Vestjylland.

Der vil være eftermiddagskaffe ved ankomsten.

Vær opmærksom på, at arrangementet foregår ved Kunst- og Kulturcenteret Tuskær i Lemvig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle