]]>

Kursus

Brænd igennem på skærmen

Giv dine præsentationer på onlinemøder og webinarer gennemslagskraft, entusiasme og nærvær.

Startdatoer

04/01-21
Online
16/08-21
Online

Varighed

7 onlinesessioner a 2 timer
8.30 - 10.30

Pris

7.500 kr. ekskl. moms
Medlemmer

Se alle priser

Hvem henvender kurset sig til?

Onlinekurset er til dig, der ønsker at blive bedre til at præsentere online på møder, webinarer eller det, der ligner.

Du vil gerne blive bedre til at præsentere på fx kundemøder, hvor du skal sælge eller pitche en idé, eller til styregruppemødet, hvor du skal gennemgå seneste projektstatus, eller på bestyrelses- eller ledergruppemødet, hvor du skal fremlægge et oplæg til beslutning.
 

På kurset får du:

 • indsigt i dine egne styrker og udviklingspunkter som mundtlig formidler i et onlineformat
 • træning i at præsentere og målrette dine budskaber med krop og stemme, når du præsenterer online
 • redskaber til at styrke din gennemslagskraft på skærmen 
 • træning i at skabe nærvær og engagement gennem skærmen
 • en introduktion til retoriske grundbegreber
 • viden om, hvordan du bruger de bedste virkemidler fra dramaturgi, storytelling og pitchtræning
 • tips og tricks til PowerPoint og anden teknik
 • kendskab til en tv-journalists hemmeligheder
 • sparring og feedback på dine online-præsentationer.

Kursets indhold

Corona har gjort onlinemøder til en del af hverdagen. Derfor er det vigtigt, at du mestrer at levere gode præsentationer for fx kunder, ledere, styregrupper eller kolleger online. Særligt fordi onlinemøder ikke fungerer efter samme præmisser som et fysisk møde.

Onlinekurset ’Brænd igennem på skærmen’ er designet til at styrke din fremtoning på skærmen. Du lærer, hvilke virkemidler du kan bruge, hvordan du kan fastholde dine tilhørere, og hvilke faldgruber du skal undgå, når du præsenterer online. 

Kort sagt bliver du trænet til at præsentere online med gennemslagskraft og nærvær – ligegyldigt om det er til ledermødet, kundemødet eller dit teammøde.

 

 

 

Vælg startdato

 • Kursets opbygning

  Sælg din idé eller dit budskab med entusiasme og nærvær på skærmen

  ’Brænd igennem på skærmen’ strækker sig over 7 onlinemoduler a 2 timers varighed med ca. 14 dages mellemrum. Hvert modul fokuserer på et konkret tema. Mellem modulerne afprøver du metoder og træner at præsentere for at opnå nye erkendelser undervejs. 

  Modul 1 – tillid og retorik
  Få nøglen til at skabe tillid og til at kunne sætte fart på tillidsprocessen. Med indblik i de retoriske begreber får du et sprog om den mundtlige præsentation – et sprog, du kan bruge til at give feedback og til at efterspørge feedback fra andre. 

  Modul 2 – udforsk dit udtryk, og bliv klar i spyttet
  Med øvelser i kropssprog, mimik og stemmeføring får du indsigt i dit eget udtryk, og du lærer at se dine personlige styrker, når du er på skærmen. 

  Modul 3 – dramaturgi, budskab, formål og storytelling
  Du får indsigt i og viden om, hvordan du planlægger dig til bedre møder og præsentationer. Du skærper dit fokus på budskab og formål, og du bliver trænet i at fortælle historier.

  Modul 4 – interview en skærmtrold
  Du får de bedste tips og tricks til at tale til et kamera med troværdighed og nærvær af en erfaren skærmtrold. Du får indsigt i, hvad gode spørgsmål består af.

  Modul 5 – konkrete råd til teknik, slides og andre virkemidler 
  Du bliver trænet i at bruge forskellige artefakter og udnytte de tekniske hjælpemidler på onlinemøder. Du reflekterer over, hvad der understøtter dig og dine formål. 

  Modul 6 – lad din energi smitte online: pitchtræning og individuel feedback
  Du får indblik i essensen af et godt pitch, hvordan du bygger det op, og ikke mindst hvordan du leverer det.

  Modul 7 – afrunding og fremtiden + individuel feedback på en 3-minutterspræsentation 
  Du slutter af med at opbygge, planlægge og gennemføre en skarp præsentation med nærvær og gennemslagskraft.
  Læs mindre

Hvem underviser?

Signe Bonnén

Signe Bonnén
Cand.comm. og partner i FLOK

Signe har undervist i præsentationsteknik i mere end 20 år, og hun har de senere år afholdt onlinemøder og webinarer om kommunikation og præsentationsteknik. Hun har solid og bred erfaring med at undervise både medarbejdere og ledere på alle niveauer og underviser på RUC’s kommunikationsuddannelse. Signe er unik til at skabe tillidsfulde relationer og et trygt læringsrum, og hun har en særlig evne til at se den enkeltes styrker.

Kursets form

Du er som deltager aktiv og indstillet på at forberede dig til hvert modul og holde korte oplæg mellem modulerne. Du får individuel feedback fra underviseren og fra de øvrige deltagere undervejs, så du kan arbejde med dine styrker og udviklingsmuligheder. 

Onlineforløbet ’Brænd igennem på skærmen’ har fokus på træning, og du skal derfor læse eller se teori og oplæg inden onlinemodulerne, så der er god tid til refleksion, træning og feedback, når vi mødes på skærmen. En del af onlineforløbet består i at skabe en tryg og lærerig atmosfære; derfor får du indblik i icebreakers og tryghedsskabende gruppeøvelser.

Zoom 
Kurset vil foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens til Zoom proaccount. 
Et par uger før den første onlinesession, får du adgang til Djøfs digitale læringsportal, alt materialet til dit onlinekursus ligger. Her finder du også link til onlinesessionerne, som vil foregå via Zoom Meetings. 

Det er vigtigt, at både din lyd og dit billede fungerer, da vi skal i breakoutrooms flere gange undervejs. Derfor er det også nødvendigt, at du får installeret zoom-programmet på din PC, ellers virker breakout-funktionen ikke. Er du i tvivl om brugen af zoom og sikkerhed, kan du læse mere her. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom, og læs også Djøfs privatlivspolitik for kurser via Zoom

Djøfs digitale læringsportal forstærker din læring på kurset med forskellige læringsaktiviteter og materialer. Sammen gør vi noget godt for miljøet ved at spare på det trykte materiale. 

Du kan bruge portalen fra en browser 24-7, og du kan lære de andre deltagere og underviseren at kende allerede før kurset. 

Covid-19-forholdsregler på kurser

Myndighederne tillader fortsat, at vi gennemfører kurser med op til 500 deltagere.

Vi følger alle retningslinjer i forhold til afstand, forplejning og hygiejne. Er I flere end 10 inkl. underviser på et kursus gælder en række ekstra sikkerhedskrav.

Pris og praktisk info

 • Pris
 • Medlemmer
  7.500 kr. (ekskl. moms)
 • Medlem af Danske Advokater/Danske Virksomhedsjurister
  7.500 kr. (ekskl. moms)
 • Ikke-medlemmer
  8.800 kr. (ekskl. moms)
 • Dato og tidspunkt
 • 7 onlinesessioner a 2 timer, kl. 8.30-10.30

  4. januar 2021
  18. januar 2021
  1. februar 2021
  1. marts 2021
  15. marts 2021
  12. april 2021
  26. april 2021

 • Sted
 • Online, Online 1 , 0001 Online, DK
 • Kursets referencenr.
 • 33501
 • Frist
 • Tilmeldingsfrist
  4. december 2020 kl. 16:00


  Afmeldingsfrist
  1. september 2020
 • Yderligere info, kontakt
 • Line Holm Vang

  Line Holm Vang
  Kursusansvarlig
  lic@djoef.dk
  33 95 01 96

 • Virksomhedskursus
 • Dette kursus tilbydes også som virksomhedskursus.
  Læs mere her.
 • Behandling af personoplysninger
 • Når du deltager i et arrangement hos Djøf, behandler vi nogle personoplysninger om dig. Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik. Læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom


  Din sikkerhed ved brug af Zoom
  Når du deltager i online-aktiviteter arrangeret af Djøf, vil det foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom Pro account. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom.

Se alle