Kursus

Bliv skarp på gevinstrealisering

Lær at realisere gevinsterne ved forandringer og projekter.

Startdatoer

13-06
2018
Aflyst
05-12
2018

Tid og sted

09:00-17:00
København K

10:00-18:00
København K

Pris

5.300 kr. ekskl. moms
Medlemmer

Hvem henvender kurset sig til?

Du har brug for at kunne vurdere organisationens evne til at realisere gevinster, og du ønsker en praktisk tilgang til at sikre, at gevinsterne bliver realiseret. 

Du er leder, nøglemedarbejder eller -interessent ved forandringer og konkrete projekter, som er i opstarts- eller gennemførelsesfasen.

På kurset får du:

  • Inspiration, erkendelser og konkrete værktøjer til direkte brug i egne forandringer og projekter
  • Indsigt til at vurdere, hvad din organisation mangler for at være god til at kunne gevinstrealisere
  • Metoder til at identificere forudsætningerne for gevinstrealisering i et konkret projekt. 
     

Kursets indhold

På kurset får du en teoretisk og praktisk gennemgang af, hvordan du høster gevinsterne, og du bliver introduceret til ’Koncept for gevinstrealisering’. Konceptet består af fem realiseringsfaktorer, som er nødvendige tiltag for at kunne lykkes med gevinstrealisering. Faktorerne er: gevinster, handlinger, businesscase, implementering og forankring og lederskab. Efter kurset kan du opstille en realistisk gevinstrealiseringsplan for et projekt.

Program

Hvem underviser?

Jes Mejlby Jørgensen

Jes Mejlby Jørgensen
Partner i Faarup & Partners

Bjarne Gertz Pedersen

Bjarne Gertz Pedersen
Partner i Faarup & Partners

Jes Mejlby Jørgensen

Jes Mejlby Jørgensen
Partner i Faarup & Partners

Bjarne Gertz Pedersen

Bjarne Gertz Pedersen
Partner i Faarup & Partners

Kursets form

Undervisningen tager udgangspunkt i en gennemgående case, og du træner at bruge konkrete værktøjer, metoder og værktøjer undervejs.

Pris og praktisk info

Typiske spørgsmål

Når du har fundet kurset, du vil tilmeldes, kan du enten klikke på tilmeldingsknappen eller sende en mail til den kursusansvarlige med dine kontakt- og faktureringsoplysninger.
Ja - alle vores kurser er åbne for såvel medlemmer af Djøf som ikke medlemmer, hvis ikke andet er angivet på det enkelte kursus.
Ja - forplejning er inkluderet i kursusprisen. Forplejningen vil oftest bestå af morgenbrød med kaffe/the, frokost samt eftermiddagskaffe/the med kage. Kurser med overnatning er inklusiv middag.
Vi beslutter 1 måned før start, om kurset gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Vi modtager dog tilmeldinger helt frem til kursusstart.

Afmeldingsfristen er en måned inden kursets start med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Der kan vederlagsfrit foretages afmelding inden afmeldingsfristens udløb. Ved senere afmelding, dog senest 14 dage før kursets start, opkræves et administrationsgebyr på 50 % af kursusafgiften.

Ved afmelding senere kan nedsættelse af kursusafgiften ikke påregnes. Pladsen kan dog vederlagsfrit overføres til en anden deltager fra samme virksomhed. Afmelding foretages på mail eller via Mit Djøf, hvis du er medlem.

Hvis du bliver syg, er du velkommen til at overlade pladsen til en anden deltager fra samme virksomhed uden beregning. Vi vil dog gerne have besked herom, så vi kan orientere underviser, kursussted m.m. 
Det vil fremgå i fakta-boksen på det enkelte kursus, hvis der er overnatning mellem kursusdagene. Hvis der ikke står noget, er der ikke overnatning inkluderet i prisen. Vi kan dog godt være behjælpelige med bestilling af overnatning, hvis du har brug for det. Kontakt den kursusansvarlige, hvis du ønsker hjælp med dette.

Der bliver sendt en velkomstmail med praktiske informationer om kurset 1-2 uger før kursusstart. På enkelte kurser vil der være forberedelse  - du vil i så fald blive orienteret i god tid

 

Cirka 1 måned før kursusstart fremsender vi faktura for din deltagelse på kurset. Har du brug for en faktura tidligere eller at få opdelt fakturaen i rater, kan det selvfølgelig godt lade sig gøre. Kontakt den kursusansvarlige og aftal nærmere.

Hos Djøfs Kurser og Uddannelser kan vi tilbyde dig helhedsorienteret rådgivning. Vores rådgivere er fagligt velfunderede med et stort kendskab til djøfernes kompetencer og arbejdsområder. De er bredt orienteret om det danske kursusmarked og har erfaring med rådgivning på alle niveauer. Med spidskompetencer inden for hvert deres felt, vil du altid blive matchet med den mest kompetente rådgiver.

Du kan enten skrive til os på kurseroguddannelser@djoef.dk eller ringe på tlf. 33 95 97 00.

Se alle