]]>

Arrangement

Bliv klogere på Kommissionens hemmelige maskinrum

De fleste, der arbejder med eller for EU i Bruxelles, kender EU-Kommissionens juridiske tjeneste, men de færreste ved, hvad Berlaymonts mest lukkede afdeling egentlig beskæftiger sig med. Djøf Belgien sætter fokus på, hvordan tjenesten fungerer, og hvem den refererer til.

Gå hjem-møde

Hvad handler arrangementet om?

Bliv klogere på Kommissionens hemmelige maskinrum – den juridiske tjeneste. Vi kender alle tjenesten af navn, men det er de færreste, der ved, hvad tjenesten egentlig beskæftiger sig med. Djøf Belgien sætter fokus på, hvordan den fungerer, og hvem den refererer til.

Djøf Belgien ønsker at tilbyde sine medlemmer muligheden for at forbedre og uddybe deres kendskab til en række emner med hovedvægt på EU, public affairs og politik generelt, men også andre emner kan være relevante.

Til det formål tilbyder vi en række såkaldte "masterclasses" i Bruxelles, hvor eksperter fra forskellige sagsområder inviteres til at tale om deres særlige område og give unik indsigt og dybdegående forklaringer. Disse "masterclasses" skal tolkes som en introduktion til specifikke EU-politikområder, særlige emner inden for EU (procedurer, strukturer med mere) og andre relevante emner, hvor deltagerne kan opnå en forbedret viden, som skal komme deltagerne til gode i det daglige arbejde og/eller videre studie.

Da fokus for disse "masterclasses" er indsigt og viden, som for størstedelen kun kan opnås og findes i Bruxelles, tilbyder Djøf Belgien deltagerne et deltagerbevis. Beviset giver dig mulighed for at dokumentere den viden og indsigt, du har fået i forbindelse med arrangementet. Det kan være særligt relevant, når/hvis du skal ind på det danske arbejdsmarked.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle