]]>

Arrangement

Blød landing, når du skal hjem fra udlandet

Djøfs internationale netværk har inviteret tidligere expat, familieterapeut og expatrådgiver, Nanna Hauch, til at give konkrete tips og inspiration til, hvordan man lander blødt tilbage i Danmark efter en årrække i udlandet.

Online

Hvad handler webinaret om?

Når man beslutter at flytte ’hjem’ efter år i udlandet, kan man glemme, at repatrieringen kan være en stor omvæltning. Omvendt kulturchok er ikke usædvanligt og beskrives af mange som mere overvældende end det kulturchok, de oplevede, da de rejste ud.

Uanset om du har været ude for en kortere eller længere periode, er beslutningen om at vende ’hjem’ ofte forbundet med et væld af modstridende følelser.

Måske kan du genkende at:

  • i ikke er enige om at rejse hjem
  • for børnene i familien er det den første/eneste udsendelse. De opfatter måske det, som mor og far kalder ’hjem’, som en feriedestination.
  • der er karrieremæssige omkostninger forbundet med hjemvendelsen
  • det er svært at balancere alles ønsker og behov
  • den forestående hjemvendelse skaber stress og utryghed.

At vende hjem under en pandemi betyder samtidig, at (re)integrationen bliver underlagt restriktioner, og derfor er god forberedelse afgørende.

På dette live webinar har Djøfs internationale netværk inviteret tidligere expat, familieterapeut og expatrådgiver, Nanna Hauch, tilbage for at give konkrete tips og inspiration til, hvordan man lander blødt tilbage i Danmark, eller hvor hjem måtte være, efter en årrække i udlandet.

Igennem webinaret deler Nanna Hauch konkrete tips og øvelser, der kan lette omvæltningen og skabe grundlag for en mere smidig hjemvendelse.

Som i de tidligere webinarer med Nanna Hauch vil der være mulighed for at deltage aktivt med spørgsmål og øvelser, så vi opfordrer til, at du deltager med kameraet tændt.

Sidder du med konkrete spørgsmål, bekymringer eller dilemmaer i forbindelse med overvejelser omkring hjemvendelse, kan du sende dem på mail til Nanna senest den 25. april, så webinaret bliver så målrettet, som muligt.

Praktiske informationer

  • Webinaret foregår via videotjenesten Zoom, og du får tilsendt link og informationer om Zoom på dagen, hvor webinaret finder sted.
  • Webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • Vi starter med tjek ind kl. 17.55, så du har mulighed for at tjekke lyd og hilse på de andre deltagere, og så begynder selve webinaret kl. 18.00.

Tidspunktet er dansk/CET tid. Beregn venligst selv, hvornår webinaret finder sted, dér hvor du opholder dig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle