]]>

Arrangement

Bike og burgere - for karrierestartere

Få et fysisk afbræk på mountainbike i skoven for dig, som er i starten af din karriere.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

I en travl hverdag kan du have brug for et afbræk i form af fysisk aktivitet. Enhver ny aktivitet åbner op for nye bekendtskaber og relationer og dermed potentiale for at styrke og udvide dit netværk.

Derfor har vi lavet dette arrangement som et eksperiment, hvor vi ønsker at kombinere fysisk aktivitet og et netværksarrangement. Vi ved, at fysisk aktivitet er med til at øge både den fysiske og mentale sundhed, som er essentielt for et godt arbejdsliv.

Du vil sammen med andre medlemmer i starten af jeres karriere blive instrueret i, hvordan du kører mountainbike, køre en planlagt rute i skoven og slutte af med burger til frokost. På ruten vil der være en instruktør, som sikrer, at I får en god oplevelse i skoven.

  • Arrangementet er både for dig, som er helt ny på mountainbike, eller som har prøvet det før.
  • Cykel og sikkerhedsudstyr sørger vi naturligvis for.
  • Du vil blive hentet med bus ved Nørreport St., hvor turen går mod Hillerød. På vej i bussen vil der være et oplæg fra tidligere professionel mountainbikekører, Niklas Petersen, om ens mindset som professionel atlet, og hvordan det kan bruges i dit arbejdsliv.
  • Bussen afgår fra Nørreport St. lørdag den 23. april kl. 9, og vi regner med at være tilbage igen cirka kl. 14.00.
  • På mountainbike køres der i grupper af cirka 8 med en instruktør i hver gruppe, og ruten varer 1,5 time.

Praktisk information

Du skal medbringe praktisk tøj, som du har mulighed for at bevæge dig i og et par sportssko. Der er mulighed for at klæde om på mountainbikecentret.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle