]]>

Arrangement

Besøg på UC Syd, Esbjerg

Pensionistnetværket i Sydjylland besøger UC-syd. Hør om og bliv klogere på persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Arrangementet er forbeholdt pensionister.

Hvad handler arrangementet om?

Hør om professionshøjskolen UC Syd og de mange uddannelser.

Få en introduktion til EU's databeskyttelsesforordning og den danske databeskyttelseslov, der trådte i kraft 25. maj 2018.

Vi besøger US Syds hovedsæde på Campus Esbjerg. UC Syd er en professionshøjskole, der fortrinsvis tilbyder bacheloruddannelse til blandt andet socialrådgiver, administrationsbachelor, lærer, pædagog, sygeplejerske, terapeut og forskellige kommunikationsuddannelser. Hertil målrettet efteruddannelse til organisationer og den offentlige sektor. UC Syd driver også forskning.

Den 25. maj 2018 trådte EU's persondataforordning 'databeskyttelsesforordning' og den nye danske personbeskyttelseslov, "der ændrer persondataloven" i kraft. Der gives en kort introduktion til betydningen af ændringerne.

Parkering

Der er parkeringspladser foran skolen ved Degnevej eller bag skolen på Skolebakken. Indgang ved 'Runde Tårn'.

Oplysningsforpligtelser og samtykke

Når du tilmelder dig et arrangement hos Djøf, har vi brug for nogle oplysninger om dig. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med lovgivningen. Læs mere i Djøfs Privatlivspolitik her.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle