]]>

Arrangement

Besøg på Museum Jorn

Vi hører om Asger Jorn og hans kunst, idet vi vises rundt i den permanente udstilling. Arrangementet afsluttes med en let anretning og et glas vin/juice.

Hvad handler arrangementet om?

Museum Jorn, Silkeborg, rummer verdens største samling af Asger Jorns værker og en omfattende samling af andre kunstneres værker, herunder en stor bestand af Per Kirkebys værker. Alt i alt den næststørste samling af kunstværker i Danmark.

Hvordan leder man et sådant kunstmuseum, og hvordan tænkes fremtiden for så omfattende samlinger? Det fortæller museumsdirektør Jacob Thage om.

Hvem var Asger Jorn, og hvad ville han med sin kunst? Det hører vi også om, idet vi vises rundt i den permanente Jorn-udstilling.

Arrangementet afsluttes med en let anretning og et glas vin/juice i museets café. Herefter kan man gå på egen hånd på museet og blandt andet se særudstillingen 'Détournement - Fra Jorn til Banksy'. Museet lukker kl. 21.

Besøget er gratis for op til 40 medlemmer af Pensionistforeningen.

Tilmelding af ægtefælle /samlever

Ønsker du, at din ægtefælle/samlever også deltager, kan dette ske ved, at man ved ankomsten betaler entré og middag i alt  240 kr. 

Frist for tilmelding af ægtefælle/samlever er mandag den 9. september ved at sende en mail med navn og adresse til Niels Albertsen (medlemmer af Djøfs Pensionistforening skal tilmelde sig her på siden). Husk, at afmelding af ledsager skal sendes til Niels Albertsen.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle