]]>

Arrangement

Besøg på Borgmesterens Forvaltning

Vil du have et unikt indblik ind i en stor offentlig forvaltning, dens arbejdsopgaver og dens indretning, så kom med på besøg hos Borgmesterens Forvaltning og bliv vist rundt af ingen ringere end Aalborgs egen borgmester: Thomas Kastrup-Larsen.

Hvad handler arrangementet om?

Hvis du går og tænker over, hvordan det mon er at arbejde i en stor offentlig forvaltning i en af landets største kommuner, så tag med når POLIS besøger Borgmesterens Forvaltning.

Her vil du få et unikt indblik ind i en moderne politisk styret arbejdsplads, hvor der både arbejdes med at servicere politikere og almindelige borgere i Aalborg Kommune.

Til arrangementet vil deltagerne blive vist rundt at ingen ringere end borgmesteren selv: Thomas Kastrup-Larsen, der selv er uddannet cand.scient.adm fra Aalborg Universitet.

Arrangementet afsluttes nede i forvaltningens kantine. Her vil deltagerne have mulighed for at få en smule aftensmad, ligesom der vil være tid og mulighed for at stille borgmesteren nogle spørgsmål.

Vi håber at se jer til et unikt arrangement.

Program

Kl. 16.30 Mødes foran Borgmesterens Forvaltning

Kl. 16.40 Velkomst og rundtur ved Borgmester Thomas Kastrup-Larsen

Kl. 17.30 Aftensmad i kantinen m. mulighed for spørgsmål/dialog med borgmesteren

Oplægsholder

Thomas Kastrup-Larsen - socialdemokratisk borgmester i Aalborg Kommune. Han er uddannet cand.scient.adm fra Aalborg Universitet og har siddet i Aalborg Byråd siden 1998. Han var rådmand i Sundheds- og Kulturforvaltningen fra 2007 til udgangen af 2013. I 2014 blev han borgmester og genvandt borgmesterposten ved det seneste Kommunalvalg i 2017.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle