]]>

Arrangement

Besøg på Alsion og SDU

Hør om Alsions historie og få indsigt i SDU's forskning inden for nanoteknologi, når pensionistnetværk Sønderborg besøger stederne.

Hvad handler arrangementet om?

Alsion er en flot og spændende bygning i Sønderborg. Den rummer et utal af funktioner og institutioner blandt andet Syddansk Universitet (SDU). På SDU foregår udvikling og forskning inden for nanoteknologi, hvor SDU er blandt de banebrydende.

Driftschefen, Knud Degn Larsen, viser os rundt på Alsion og fortæller om stedet og dets historie.

Sønderjyllands Symfoniorkester har siden 2007 haft hjemsted på Alsion. Orkesteret afholder mange koncerter i den store og smukke koncertsal, som hører til de bedste af sin slags i Nordeuropa. Akustikken er uovertruffen, og optrædende lovpriser det som et særligt dejligt sted at optræde. 

Der er god plads og højt til loftet, så foreninger og kunstsammenslutninger benytter også ind i mellem Alsion til udstillinger, koncerter og foredrag.

Efter frokost begiver vi os til den bygning på Alsion, der rummer SDU. Her vil projektleder Katharina Rubahn, ph.d., TEC Innovation, indvie os i nanoteknologiens muligheder, og de forskningsresultater SDU har opnået.

For yderligere inspiration:

www.alsion.dk

www.sdu.dk

www.alsik.dk

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle