]]>

Arrangement

Besøg Greenland Ruby med djøf-klubben

Grønlands undergrund gemmer på nogle af verdens ældste ædelsten. Du kan nu blive klogere på Greenland Ruby og udvindingen af grønlandske rubiner og safirer.

Hvad handler arrangementet om?

Greenland Ruby inviterer indenfor til en fortælling om de grønlandske ædelstens vej fra mine til marked.

Bliv klogere på hele projektet om udvindingen af rubiner og safirer i Grønland samt projektets betydning for samfundsøkonomien lokalt.

Vi vil under arrangementet fortælle om:

  • selskabets oprindelse
  • driften af minen
  • forekomsterne af ædelsten i området
  • bidraget til den lokale samfundsøkonomi
  • ædelstenens rejse fra korund i matrix til færdigt smykke - vi viser hele processen og fortæller om de enkelte trin i produktionen.

Efter en fælles indledning bliver deltagerne opdelt i 2 grupper, således vi kan overholde alle gældende regler vedrørende landets Covid-19-restriktioner. Arrangementet varer cirka halvanden og to-timer.

Deltagere har mulighed for at handle til 10% rabat.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Praktisk information

Tilmeldingsfristen for begge arrangementer er den 15. november 2020 kl. 20.00. 

Der kan maksimalt deltage 10 personer til hvert arrangement, og tilmelding sker efter først til mølle princippet. Vi forbeholder os retten til at aflyse det ene arrangement, såfremt der ikke er nok tilmeldte. 

Vi mødes foran Greenland Ruby's butik i Nuuk (Nukappiakuluk 1C - ved siden af Blue Water) den 26. november og 10. december kl. 17.00. 

Efter arrangementet byder Djøf på en sandwich og sodavand i Greenland Ruby's lokaler. Arrangementet forventes at tage omkring 2 timer.

På bestyrelsens vegne

Katja Rasmussen og Kamilla Jensen

Se alle