]]>

Arrangement

Belt and Road Initiative: Silkevejen 2.0

Kom til paneldebat om Kinas 'Belt and Road Initiative', hvor eksperter og meningsdannere vil give deres bud på alt fra projektets konsekvenser for verdensøkonomien, til hvordan projektet spiller sammen med Kinas stormagtsambitioner.

Hvad handler arrangementet om?

Silkevejen var i mange hunderede år verdens vigtigste handelsrute og den centrale forbindelse for varer og idéer mellem øst og vest. Nu ser det ud til, at Kina vil genskabe silkevejen ved hjælp af en række store investeringer i infrastruktur under navnet 'Belt and Road Initiative'.

Projektet indeholder investeringer for cirka 9.500 milliarder kroner og kommer til at foregå i over 60 lande i Asien, Europa og Afrika. Men hvad er idéen bag projektet? Er det en form for kinesisk Marshall-plan, der skal stimulere økonomisk udvikling i landene, eller vil Kina bruge investeringerne politisk som en del af eventuelle stormagtsambitioner?

Kom og få svar, når foreningen 'International Debat' inviterer eksperter og studerende til debat.

Arrangementets formål er at give deltageren en mulighed for at opnå uddybet viden om Kinas 'Belt and Road Initiative', og for at få præsenteret nuancerede og forskelligartede perspektiver på et emne, som kan få stor indflydelse på den fremtidige verdensorden.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle