]]>

Arrangement

Bekæmp coronatræthed med netværkspauser

Få inspiration og fornyet energi til dit hjemmearbejde, samtidig med du får nye relationer, du kan sparre med om job og karriere.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Hvis du er forholdsvis ny på arbejdsmarkedet - måske i dit første job efter studierne - og som så mange andre kæmper med coronatræthed, er du ikke alene. Selvom hjemmearbejdet måske gør det ekstra svært at række ud og få nye kontakter, du kan vende det med og blandt andet få inspiration af at høre, hvordan andre håndterer det.

Her er en mulighed for at få holdt de meget nødvendige og vædifulde pauser i arbejdsdagen og samtidig få nye relationer. Med andre ord får du mulighed for at udvide dit netværk, lære at holde bedre pauser og ikke mindst holde coronatrætheden fra døren.

Vi sørger ganske enkelt for, at du får muligheden for at mødes med andre unge djøfere i dine pauser, så du får ny energi. Samtalerne i pauserne varer ca. 30 minutter hver og planlægges, så de passer ind i din hverdag. De tages på telefon eller facetime og kan kombineres med lidt frisk luft og en gåtur.

Inden første samtale, er der et opstartsmøde online, hvor du møder de andre unge, og facilitator introducerer forløbet, og I hører, hvordan I får de bedst mulige samtaler. Vi slutter også af med et samlet møde med opsamling på jeres læring. Hvis deltagerne efterfølgende vil fortsætte som en netværksgruppe, hjælper vi med at sætte det i gang.

Møderne 

  • Opstartsmøde tirsdag den 6. april kl. 17-18
  • Fire telefonsamtaler a 30 minutter, som planlægges i forhold til din hverdag
  • Afslutningsmøde torsdag den 22. april kl. 17-18

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle