]]>

Arrangement

Behind the scenes-tour på The High Line

Kender du historien bag The High Line? VP of Park Operations Ray Oladapo-Johnson giver Djøf New York en helt unik og eksklusiv ’Behind the Scenes’ guidet tur - før turisterne vågner. Tag din morgenkaffe med og oplev det, der engang var en travl togbane på 2,5 km fra Meatpacking District til den nye afslutning i Hudson Yards.

Hvad handler arrangementet om?

The High Line er en af verdens mest innovative 'urban park developments', som turister og byudviklingseksperter kommer verden over for at blive inspireret af. Mere end 40.000 mennesker besøger dagligt parken, så for at få en særlig oplevelse skal vi afsted, før turisterne vågner, og det bliver myldretid.

Vi mødes allerede kl. 7.30, hvor VP of Park Operations Ray Oladapo-Johnson står klar til at tage Djøf New York med på sin daglige morgeninspektion. Han kender parken bedre end nogen anden og vil blandt andet fortælle os om historien bag, hvordan parken bliver passet, områdets arkitektur, kunst i parken, parkens finansiering og det store hold frivillige, der hjælper med at gøre The High Line til en unik oase for både turister og New Yorkere.

Vi afslutter i Hudson Yards, som er det nyeste eksempel på ejendomsudviklingsprojekter i milliardklassen, som The High Line har dannet grobund for. Vi slutter af med kaffe og let morgenmad.

På turen og den efterfølgende morgenmad får du i øvrigt mulighed for at møde og netværke med formand for Djøf, Henning Thiesen - formand for Djøf Privat, Henrik Funder - formand for Djøf Offentlige Sara Vergo og Djøfs administrerende direktør, Tomas Therkildsen, som alle befinder sig i New York på dagen.

Husk behagelige sko og påklædning, der passer til vejret - vi håber på solskin.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle