]]>

Arrangement

Barons - forretningssucces med skjorter

En af hemmelighederne ved Barons succes er enkelthed, kvalitet og bæredygtighed. Er det succesfaktorerne for den gode forretning?

Hvad handler arrangementet om?

Vi læser dagligt i erhvervssektionerne fortællingen om den gode forretning. Ofte handler fortællingerne om de velkendte kriterier såsom en solid forretningsidé, adgang til risikovillig kapital og den rette salgsstrategi.

Men det er sjældent, at vi kommer rigtigt bag ved, hvad der egentlig kendetegner den gode forretning. Så hvad er hemmeligheden?

Mød Joachim Latocha og skjortevirksomheden Barons, som på få år ganske imponerende har bygget et skjortemærke op fra ingenting. Barons er en virksomhed med stor kommerciel succes og vel og mærke med et markant bæredygtigt stempel på alle dele af værdikæden.

I selskab med moderator Flemming Møldrup sætter Joachim Latocha spot på de afgørende succesfaktorer for den gode forretning.

Under overskriften Den gode forretning afholder vi en række erhvervsarrangementer, hvor du kan møde spændende erhvervsprofiler, der fortæller nærmere om deres syn på det at skabe og udvikle den gode forretning:

Forretningssucces med garn og strik den 4. marts

Motivation er nøglen til forretningssucces den 24. marts

 

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle