]]>

Arrangement

Bag om Brexit - ved Kim Bildsøe Lassen

Djøf London holder webinar med korrespondent Kim Bildsøe Lassen, som giver dig indblik i briterne bag Brexit, og hvordan det dog kom så langt.

Online

Hvad handler webinaret om?

Som udenlandsdansker i UK har de haft Brexit helt tæt inde på livet og befundet sig midt i det kaos, der er fulgt siden den skæbnesvangre afstemning i juni 2016. Hvordan kom det dog dertil? Det er et af de spørgsmål, Europakorrespondent Divya Das og korrespondent Kim Bildsøe Lassen fremhæver i deres nye bog 'Brexit og Briterne'.

I deres nye bog minder forfatterne os om, at Storbritannien er noget helt særligt og har stor vægt i verden. Hvilket gør Brexit til en vigtig og afgørende begivenhed. Udover at bruge utallige timer i den politiske orkans øje i Westminster har de begge rejst vidt og bredt i det britiske rige for at bringe danskerne en holistisk dækning af Brexit. De har mødt rebelske skotter, martrede nordirere, vrede fiskere, desillusionerede arbejdere, stolte adelige, frustrerede unge og undrende intellektuelle.

Når man er bosiddende i England, kan man hurtigt blive bedt om et bud på bevæggrundene for Brexit og udredninger af den proces, eller manglen på samme, der leder op til, at Storbritannien forlader EU. Det er ikke altid, at vi er udrustet med et bud på en forklaring eller har et svar på rede hånd. Det kan du rode bod på nu.

På Djøfs Londons webinar giver Kim Bildsøe Lassen et indblik i, hvordan blandt andet imperium-nostalgi, kontroltab og national splittelse er nogle af de faktorer, der har afstedkommet Brexit.

Ved deltagelse i webinaret følger også en rabatkode, så du kan erhverve sig bogen til en favorabel pris.

Praktiske informationer

  • Webinaret foregår via videotjenesten Zoom.
  • Du får tilsendt link og informationer om Zoom senest på dagen, hvor webinaret finder sted.
  • Webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • Du vælger selv, om du vil deltage med dit billede (webkamera).
  • Vi starter med tjek ind kl. 12.20 (så vi sikrer os, at teknikken kører) og begynder selve webinaret kl. 12.30.
  • Bemærk at tidspunktet er UK-tid. Beregn venligst selv, hvornår webinaret finder sted, dér hvor du opholder dig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle