]]>

Arrangement

Bøvl - foredrag med Nils Villemoes

Oplev et underholdende foredrag om ledelse, udvikling, strategi og samarbejde. Eller som Nils Villemoes selv siger så handler foredraget "kort sagt om bøvl".

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Gennem fire årtier har Nils Villemoes revset, drillet og udfordret erhvervslivet og den offentlige sektor

Ledelse handler om at lave en strategi, udvikle en organisation og vigtigst af alt at skabe rammer for samarbejde. Men det er ikke altid så let, som det lyder – tværtimod er det ofte ret bøvlet! Vi har brug for noget at gå op i, noget af stå op til, noget at slås for. Det er bøvl. Uden bøvl bliver livet tomt og indholdsløst. Det er ifølge Nils Villemoes faktisk et af samfundets allerstørste problemer. Der er ikke bøvl nok til alle! :-)

Oplev en tour de force på en stand-up-agtig aften med en af landets mest ikoniske foredragsholdere om ledelse. Hør blandt andet bud på:  

  • Hvordan samfundet er skruet sammen?
  • Hvorfor alting hele tiden skal laves om?
  • Hvorfor ledelse tit går op i en spids?
  • Hvad der ligger i bunden af lederskabet?
  • Hvor udviklingen går hen, mens vi sover?

Et inspirerende og humoristisk foredrag - uanset om du selv er leder, bliver ledet eller bare er interesseret i en skæv og underholdende vinkel på ledelse.

Nils Villemoes´ foredrag handler også om at se. Hvert eneste menneske lever i sin egen virkelighed, når det kommer til stykket, og det er det, der gør os interessante. Det gælder i høj grad også i forhold til et begreb som ledelse, som kan anskues fra mange forskellige vinkler, også fra en personlig: Livet er faktisk en ledelsesopgave, hvor vi hver især kun har én medarbejder, nemlig os selv.


Oplysningsforpligtelse

Når du tilmelder dig hos Djøf, har vi brug for nogle oplysninger om dig. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med lovgivningen. Læs mere i Djøfs Privatlivspolitik.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle