]]> ]]>

Arrangement

Bæredygtighed og business - streaming af Djøf forum

Følg med over skærmen når kompetente oplægsholdere giver deres syn på bæredygtighed og business til Djøf Forum i København. Vi ser oplæggene sammen over storskærm, mens vi nyder et glas vin og kan snakke om oplæggene under maden efterfølgende.

Eventpuljen

Hvad handler arrangementet om?

Djøf Forum er årets største medlemsarrangement og selve arrangementet foregår i København, men vi vil gerne give vores medlemmer i resten af landet mulighed for at se med og møde andre lokale djøfere. Du kan derfor følge med til hele arrangementet live på storskærm sammen med andre djøfere. Mens I hører oplægget kan I nyde et glas vin og efterfølgende er der middag. Vi har også de foregående år live-streamet fra arrangementet, og det plejer at være en god og hyggelig aften.

Arrangementets tema er transition, da vi er midt i én, der er mindst lige så vigtig som den digitale transformation. En transition, hvor virksomheder skal genopfinde sig selv ud fra et bæredygtighedsprincip. Hvordan kan vi drive forretning uden at slide på naturen og os selv? Og hvordan kan vi iværksætte initiativer for bedre klima, miljø eller sundhed og samtidig basere en forretning på det? 

På årets største medlemsarrangement deler eksperterne Steve Howard og Marga Hoek deres erfaringer med og indsigter i, hvordan man kan gøre en kæmpe forretning bæredygtig - og gøre bæredygtighed til forretning. Deres indlæg bringer os omkring økonomiske, sociale og politiske aspekter.

Steve Howard taler om de ledelsesmæssige udfordringer og forholdet til fx aktionærer og andre stakeholders, når man gør en virksomhed bæredygtig. Hvordan gjorde IKEA? Han taler også om, at unge forbrugere i stigende grad forventer, at virksomheder har et tydeligt purpose.

Marga Hoek taler om nødvendigheden af engagement og kapital fra erhvervslivet, hvis vi skal nå FN’s bæredygtighedsmål, og om at bruge målene som ramme for en virksomhed til at skabe en rigtig god forretning.

På scenen er også 4 startups, hvis forretningsidéer er bæredygtighed. De præsenterer deres idéer, og hvordan de hver især har gjort idéen til en virksomhed. 

Aftenens moderator er journalist Charlotte Beder fra TV2.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle