]]>

Arrangement

Bæredygtig investering - talentmentor

Kom og lær, hvordan du får dine penge til at arbejde for dig, og hvordan du kan skabe en bedre verden. Arrangementet er for nuværende og tidligere talentmentees i Djøf.

Hvad handler arrangementet om?

Emma Due Bitz, medstifter af Female Invest, fortæller hvordan du lærer at investere dine penge, så de bliver ved med at arbejde for dig - selv når du sover.

Der er ikke balance på det danske aktiemarked, hvor kvinder i den grad er underrepræsenterede, og hvor mænd ejer 70% af den danske aktiemarkedsværdi.

Måske er vi kvinder bare ikke interesserede i investeringer? Eller måske ved vi ikke, hvordan man gør? Måske er der bare ikke så meget appel i aktier for aktiernes skyld hos os kvinder?

Uanset hvad, vil vi gerne finde ud af, hvordan vi kvinder kan blive bedre til at investere vores penge, få del i værdien på aktiemarkerne og samtidig skabe en bedre verden.

Emma Due Bitz er én af de bedste på området. Hun hjælper os i gang med investeringer og afkræfter nogle myter om kvinder og investering. Samtidig har Matter pension indvilget i at skabe den perfekte, bæredygtige ramme om dette emne.

Matter Pension

Matter pension arbejder for at skabe en bedre verden gennem de penge, vi investerer til vores pension. Undersøgelser viser, at bæredygtige investeringer klarer sig på niveau med resten af markedet, så hvorfor ikke sætte pengene, dér hvor de også gør en forskel?

I kan læse mere om Matter Pension her.

Program

  • Kl. 17.00 Velkomst hos Matter, Bæredygtig Pension
  • Kl. 17.30 Introduktion til investering, oplæg ved Emma Due Bitz, Female Invest
  • Kl. 18.30 Netværk og sandwiches

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle