]]>

Arrangement

Arbejdsmøde med fokus på grøn omstilling

DjøfereForFuture er et frivilligt drevet medlemsnetværk, der siden 2019 har stået bag en række klima-arrangementer og webinarer for Djøf-medlemmer. Vi fortsætter med arrangementerne og aktiviteter i efteråret og vinteren, og vi søger flere der vil være med i netværket.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Velkommen til arbejdsmøde om arrangementer og aktiviteter for djøf-medlemmer med fokus på grøn omstilling - dit faglige netværk af engagerede, grønne djøfere. 

DjøfereForFuture er et frivilligt drevet medlemsnetværk, der siden 2019 har stået bag en række klima-arrangementer og webinarer for djøf-medlemmer. Vi fortsætter med arrangementerne og aktiviteter i efteråret og vinteren, og vi har brug for din indsats. 

Vi afholder arbejdsmøde d. 2. oktober kl. 16.30-18:00. Der er begrænsede pladser til det fysiske møde i Djøfs lokaler i København; vi følger alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer - og der er også mulighed for at deltage online. Arbejdsmødet kan blive konverteret til rent online-møde, afhængigt af Covid-19-situationen.
 
Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen
Netværket DjøfereForFuture

Har du spørgsmål til netværket, kan du kontakte

djoefereforfuture@gmail.com

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle