]]>

Arrangement

Arbejdslivet efter corona

Vi sætter fokus på, hvordan vi skal arbejde i fremtiden og indrette større arbejdspladser, når genåbningen er total, og samfundet skal have fuld fart mod fremtiden.

Online

Hvad handler arrangementet om?

 

Vi skal ikke hjem (igen), vi skal videre. En stor del af djøferne har været hjemsendt i kortere eller længere periode under corona. Nogle har været tilbage et stykke tid, andre er tilbage om lidt.

Men nu bevæger vi os altså mod den totale genåbning af landet og for mange også en tilbagevenden til en hverdag med familiekoordination, pendlertrafik, fysiske møder og noget, der ligner hverdagen før corona. Eller gør det? 

Tine Götzsche faciliterer denne samtale om hvilke muligheder arbejdspladserne ser komme ud af Corona, og hvilke planer de lægger for den nye arbejdsvirkelighed, hvor der måske er flere digitale møder, ingen rejser og mere hjemmearbejde.

På dette webinar får du inspiration fra store arbejdspladser fra både det private og det offentlige. Med journalist Tine Gøtzsche som ordstyrer fortæller de, hvilke muligheder arbejdspladserne ser komme ud af corona, og hvilke planer de lægger for den nye arbejdsvirkelighed.

Du vil få mulighed for at stille spørgsmål og kommentere undervejs, og du kan allerede nu stille spørgsmål til arrangementet på: Hvad skal vi lære af corona?

Praktiske informationer 

  • Arrangementet vil foregå via videotjenesten Zoom.
  • Du kan logge på via pc/tablet og mobil.
  • Du får mulighed for at stille spørgsmål undervejs via Q&A.
  • Der anvendes ikke webcam.
  • Du kan logge på fra kl. 15.55 og sikre dig, at din lyd fungerer.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle