]]>

Arrangement

Arbejdslivet efter corona og gåtur i Køges Manhattan

Djøf Privats repræsentanter holder valgmøde for medlemmer i Region Sjælland. Der vil både være tid til debat, indblik i medlemsdemokratiet i Djøf, og en aftentur ned ad de smalle gader i Køge.

Hvad handler arrangementet om?

Udover at varme op til årets valg til Djøf Privats Repræsentantskab byder eftermiddagen og aftenen også på et meget aktuelt indlæg og en debat om, hvordan arbejdslivet kan tage sig ud med afsæt i de mange erfaringer, vi har gjort under corona-pandemien.

Bliver hjemmet for mange den primære arbejdsplads – og hvad gør det ved arbejdslivet og glæden?

Kan arbejdsgiverne overhovedet håndtere ikke at have arbejdskraften synlig på arbejdspladsen?

Når debatlysten rinder ud, er der – efter en let forplejning – mulighed for at strække benene og gå en enestående aftentur ned ad de smalle gader i Køges Manhattan. Her vil direktør Allan Munch, Connect Køge fortælle om, hvordan en gammel provinsindustriby kan rejse sig fra asken (fra bl.a. Junckers Industrier, Foderstoffabrikken og Kemisk Værk m.fl.) og blive et af de mest hippe og ombejlede bosætningssteder på Sjælland.

Et erhvervsliv i rivende udvikling - et supersygehus med flere tusinde arbejdspladser og et transportmekka uden sidestykke med talrige togforbindelser.

Hvordan kan det lade sig gøre, hvordan er det lykkedes?

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle