]]>

Arrangement

Antropocæn - den nye verden

På bogarrangementet kan du møde forfatter og professor, Nils Bubandt, og moderator Ida Donkin, der vil tage dig med på en videnskabelig rejse ind i fortællingen om verden af i morgen.

Online

Hvad handler webinaret om?

Forfatter og professor i antropologi Nils Bubandt og moderator Ida Donkin tager dig med på en videnskabelig rejse ind i fortællingen om verden af i morgen. Baggrunden er Nils Bubandts seneste bog 'Antropocæn', der er fortællingen om den nye verden. En verden, der både er ukendt og uhyggelig, og som vi savner sprog til rigtigt at forstå.

Faktum er, at det moderne menneske er blevet en planetforandrende kraft med den reelle magt over, hvordan Jordens fysiske og levende systemer udvikler sig de næste mange tusinde år. Der er tale om dramatiske forandringer af hele kloden, at nogle forskere taler om en helt ny tid. Den antropocæne tidsalder.

En verden med klimaforandringer, biodiversitetskrise, havforsuring og en global virus-pandemi. 'Antropocæn' er intet mindre end en ny historie om Jorden, men også en ny forståelse af forholdet mellem natur og kultur, mellem videnskab og politik og mellem mennesker og andre levende væsener. Med andre ord en helt ny måde at opfatte os selv og forstå vores jord på. 

Undervejs får du rig lejlighed til at stille spørgsmål og blande dig i debatten om den nye verden.

Bliv klogere på verden af i morgen med bogen 'Antropocæn'. I forbindelse med arrangementet kan du købe bogen online. 

Praktiske informationer 

  • Arrangementet foregår via Zoom.
  • Du modtager et link til arrangementet dagen før afholdelsen.
  • Du kan logge på via pc/tablet og mobil.
  • Du får mulighed for at stille spørgsmål undervejs via Q&A.
  • Du kan logge på fra kl. 16.55 og sikre dig, at din lyd fungerer.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle