]]>

Arrangement

Aktier til forret

Foreningen 'Female Invest' og Djøf er gået sammen om at holde en investeringsmiddag. 'Female Invest' vil sætte fokus på, hvorfor at vi skal interessere os for økonomi og særligt investeringer. Derudover vil rådgivningsfirmaet 'Financial Confidence' sætte fokus på, hvordan man skaber plads og overblik i økonomien som studerende.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Hos 'Female Invest' ønsker vi at afholde et arrangement, som vil oplyse andre kvinder om aktiemarkedet. Arrangementet henvender sig primært til kvinder, der gerne vil i gang, men endnu ikke har nogen erfaring.

Fra 'Female Invest' vil vi stille med to oplægsholdere, der vil fortælle, hvordan de selv kom i gang samt hvor de henter inspiration og viden fra. Fokus vil særligt være på mulighederne, investeringsplatforme, strategi og risikovillighed.

Derudover vil Desirée Kjær Ballegaard fra 'Financial Confidence' holde et oplæg, der omhandler sund økonomi og budgetplanlægning, når man er på SU og de første år efter uddannelse. Arrangementet afholdes som en middag for at skabe en hyggelig og rolig atmosfære og muligheden for at netværke.

Målgruppe

Arrangementet afholdes af aktive medlemmer af Djøf Studerende i samarbejde med Djøf Studerendes aktivitetspulje. For at deltage skal du være studerende.

Program

Kl. 18.00 Den første gang på aktiemarkedet, af Isabella Beck Jørgensen
Kl. 18.20 Introduktion til aktier, af Emilie Blicher
Kl. 19.00 Spørgsmål fra gæster
Kl. 19.10 Få et økonomisk overblik, af Desirée Kjær Ballegaard
Kl. 19.30 Spørgsmål fra gæster
Kl. 20.00 Networking

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle