]]>

Arrangement

Aktieinvestering for dummies

Vil du i gang med at investere i aktier? Indsigt i aktiemarkedet, og hvordan man kommer i gang.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Kom med når vi holder investeringsaften på UBN. Her vil Morten Bang holde foredrag om, hvordan man kommer i gang på aktiemarkedet.

Morten Bang er ung investor, uddannet cand.merc.aud. fra Syddansk Universitet og har blandt andet arbejdet som aktieanalytiker. Han er kendt for sin value-tilgang til aktieinvestering og som en aktiv ejendomsinvestor i Odense.

Aktiehandel er, historisk set, en af de mest lukrative investeringsmuligheder derude, og en forholdsvis billig måde at komme i gang med at investere. Derfor er dette et perfekt sted at starte for nybegyndere, der overvejer at investere i aktier, eller blot er interesserede i at lære mere.

Morten vil dele sin historie om, hvordan han som 15-årig startede med at investere i aktier. Han fortæller om sin rejse og deler erfaringer, tips, muligheder, begreber og fejl han har erfaret undervejs.

Han vil blandt andet komme ind på:

  • hans historie og vej til økonomisk frihed
  • grundlæggende viden om aktieinvestering
  • fordele og ulemper ved aktier
  • introduktion til risikospredning
  • aktiecases med fordele og risici.

Så tag din studiekammerat under armen (skal være medlem af Djøf studerende) og kom til en inspirerende og lærerig aften på UBN, hvor der bliver serveret let tapas samt en vand/øl.

Vi glæder os til at se jer.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle