]]>

Arrangement

Agora 18' - En verden i forandring

Agora er en årlig tilbagevendende konference, som afholdes af studerende på statskundskab på Syddansk universitet. I år handler konferencen om "En verden i forandring". I selskab med politikere, forskere og førende eksperter vil vi undersøge, hvilken forandring verden går i møde og hvad det betyder.

Hvad handler arrangementet om?

Har du bemærket, at alt i den internationale verdensorden ikke er som det plejer? Har du hørt eksperter diskutere om USA har toppet, om der er en trussel fra Rusland, om den liberale verdensorden er under pres? Så skal du komme til Agora 18.
Agora er en årlig tilbagevendende konference, som afholdes af studerende på statskundskab på Syddansk universitet. Målet er at give de studerende en dybere viden og nye indsigter inden for et givent emne.

I år handler konferencen om "En verden i forandring". I selskab med politikere, forskere og førende eksperter vil vi undersøge, hvilken forandring verden går i møde og hvad det betyder. Vi beskæftiger os med sikkerhedspolitik og dagen vil blandt andet byde på den liberale verdensorden, Amerikas dalende magt, magt i ressourcer og meget mere.

Program

Kl. 10.00 Den liberale verdensorden
Kl. 11.15 Amerikas dalende magt
Kl. 12.30 Debat, Martin Lidegaard, Marie Krarup og Sten Rynning
Kl. 13.30 Magt i ressourcer, Mads Nyvold
Kl. 14.30 Keynote
Kl. 15.30 Afslutning

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle