]]>

Arrangement

Light festival - afvikling på afstand

Kulturverdenen er hårdt ramt under Covid-19-pandemien. Hør Freja Kammer fra Copenhagen Light Festival fortælle, hvordan man afvikler en festival på afstand.

Online

Hvad handler webinaret om?

Det er om noget begrænset, hvilke kulturelle arrangementer og oplevelser, man fysisk kan tage til i Danmark, februar 2021. Der er dog stadig mange lys at finde i mørket under 'Copenhagen light festival'. Her bliver hovedstaden nemlig prydet med lys og lyd fra forskellige dygtige kunstnere med værker som byens borgere kan nyde synet af rundt omkring i byen.

I en tid, hvor kunst og kultur ellers er lukket ned, ser vi nærmere på, hvordan man kan lykkes med at skabe en festival med netop dette. Hvordan fungerer det bag kulissen at arrangere en sådan festival? Hvilke kommunikative midler tages i brug, og hvordan får man det hele til at lyse med udenlandske kunstnere og lukkede grænser?

Freja Kammer, der er kommunikationskonsulent hos Copenhagen light festival, vil tage dig med bag kulisserne og give et indblik i hendes arbejde og hverdag med festivallen.

Praktiske informationer:

  • Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom.
  • Du kan logge på via pc/tablet og mobil.
  • Vi starter altid med lydtjek 15 min. før.

 

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle