]]>

Kursus

Advanced Business Development

Som topleder træner du at skabe bevægelse hos dig selv og forretningen.

Hvem henvender kurset sig til?

Som topleder har du lyst til at udvikle dig med udgangspunkt i din virksomhed. Du vil have de nyeste trends inden for ledelse, og du vil træne efter læringsmetoder, der skaber balance mellem job, uddannelse og familie.

Måske har du allerede en MBA, som du ønsker en praktisk overbygning til. Måske er du på jagt efter et træningsfællesskab med andre topledere, hvor praktisk træning fylder mere end teori.

På kurset får du:

  • Et personligt udviklingsforløb, som tager dig fra komfortzone til udviklingszone 
  • Træning i og bliver udfordret på dine ledelsesmetoder, vaner og din lederadfærd 
  • Træning i at skabe værdi og effektivitet for dig som topleder og for din virksomhed
  • De nyeste internationale ledelsestrends, når du besøger Oxford University
  • Tid til at arbejde med konkrete projekter fra din egen virksomhed, som du løbende eksekverer.

Kurset har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Kursets indhold

Gør som over 1.000 andre topledere. Bliv en leder, som kender sig selv og spiller optimalt sammen med forretningen. Du får de nyeste ledelsestrends og et dybt indblik i effektiv værdiskabelse, når du besøger Oxford University. Du kommer ud af din komfortzone og ind i en aktiv udviklingszone, som flytter både dig og forretningen.

Hele vejen er du støttet af en coach, som hæver din træning til et højere niveau. Du træner sammen med andre topledere og implementerer løbende nye redskaber og metoder i et ledelsesprojekt fra din virksomhed.

Kursets form

Du bliver først endeligt tilmeldt ABD efter en personlig samtale med en konsulent fra CfL. Samtalen skal sikre en optimal deltagersammensætning og forhindre, at du havner på hold med en konkurrent. Målet er at give dig et personligt udviklingsrum, hvor du kan tale frit om dig og din virksomhed.

Undervisningen bruger nye metoder, som sikrer, at du kan balancere job, uddannelse og familie. Vi måler din adfærd som topleder, og du får løbende feedback og sparring fra topledere fra forskellige brancher og sektorer.

En erhvervspsykolog coacher dig 3 gange a 1½ times shadowing mellem modul 2 og 3.

Gennem hele forløbet arbejder du med din personlige businesscase. Den kan fx handle om udvikling af en forretningsmodel, indførelse af nye forretningsprocesser, ledelse på tværs af kulturer eller styrkelse af en ledergruppe.

Som deltager på Advanced Business Development får du også en personlig invitation til CfL’s eksklusive topledermiddag med en international keynote speaker.

Programmet bliver udbudt i samarbejde med CfL.

Se alle