]]>

Arrangement

Årets mentordag - skab en god start for din mentee og jeres samtaler

I år har Årets mentordag fokus på relationsdannelse og systematisk feedback.

Hvad handler arrangementet om?

Et godt mentorforløb bygger på en god relation til mentee og udvikler sig godt, når I er gode til at give hinanden feedback. Vi har inviteret to dygtige eksperter til at lede to workshops, der fokuserer på emnerne: a) systematisk feedback og b) krop og sanser som facilitator for gode samtaler.

Du kan vælge mellem 2 workshops:

Systematisk feedback i dine samtaler

Systematisk feedback og redskaber til at få feedback hver gang er en af vejene til at forbedre samarbejdet mellem mentor og mentee.
Vi kommer på mentorworkshoppen, med Hanne Moltke, til at arbejde med teorierne bag systematisk feedback og værktøjer til at få både den forstærkende og den korrigerende eller kritiske feedback på banen.

Efter workshoppen får du:

  • En forbedring af relationen og samarbejdet med din mentee.
  • I langt højere grad tilpasset din form til mentees behov eller hurtigere afklare, om det er det rette match.
  • Værktøjer til hurtigere at fokusere samtalen med mentee.
  • Værktøjer til at indhente feedback på dine menteesamtaler – hver gang.

Kroppen som facilitator og instrument 

Mødet med et andet menneske i proces kræver et særligt nærvær og fokus. Det kræver mod at facilitere og holde rummet for, at et andet menneske kan træde ind i egen transformationsproces.

  • Kan du mærke hvem, du er?
  • Tør du med integritet give lidt mere af dig selv?

På workshoppen, med Tine Huge, kommer du til at mærke dig selv, træne og stemme din krop og dit energisystem som instrument for at skabe autentiske relationer og nærværende samtaler. Vi arbejder med det før-sproglige kropsudtryk, træner det, at være til stede lige her og nu samt lytte langsomt med hele dig og alle dine sanser åbne. Derudover øver vi os i at skabe meningsfulde, lærende og reflekterende samtaler.

Hvad får du med dig hjem?

  • Indblik i hvordan du aflæser mentees signaler og bruger dem som input til jeres samtale.
  • Du lærer at give og modtage feedback efter hver samtale, så du er sikker på, at I begge er på rette spor, eller om der skal justeres noget i jeres samtaler og forventninger til forløbet

Praktiske informationer

For begge workshops gælder det, at du gerne må medbringe eksempler fra dine egne samtaler på feedback og samtalefacilitering.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle