]]>

Arrangement

§ 50 - Anbragt

Hvilket liv lever man som anbragt barn? Som anbragt uden for eget hjem slæber børn rundt på en tung bagage. Gør vi det rigtige for at hjælpe dem?

Eventpuljen

Hvad handler arrangementet om?

1% af danske børn mellem 0 og 17 år er anbragt uden for eget hjem. De vil som hovedregel gerne uddanne sig, men de falder meget hyppigere end deres kammerater ud af skole- og uddannelsesforløb.

Forestillingen '§ 50 – Anbragt' giver stemme til tidligere anbragte unge, der fortæller deres vigtige historier om anbringelsens menneskelige konsekvenser. Om kommunale, professionelle og forældres svigt i alle afskygninger, og om de særlige voksne der gjorde en kæmpe forskel.

Ud over forestillingen '§ 50 – Anbragt' byder aftenen på et oplæg fra børne- og kulturdirektør i Hørsholm Kommune Jan Dehn, der er medlem af 'Lær for Livets' bestyrelse og mangeårig mentor i Djøf. Jan vil give os et indblik i arbejdet med udsatte børn og unge fra et kommunalt perspektiv og erfaringer fra 'Lær for Livet'.

Djøf har indgået en samarbejdsaftale med 'Lær for Livet', der er et langsigtet og helhedsorienteret læringsprogram for anbragte børn og unge. Djøf vil gerne hjælpe 'Lær for Livet' med at finde frivillige mentorer, som vil stille sig til rådighed for anbragte børn og unge, så de kan få den voksenstøtte et par timer om ugen, der kan være med til at bringe dem videre i deres uddannelse.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle