]]>

Arrangement

20 år i Afghanistan - hvad nu?

Få indblik i krigen indefra med oplæg fra 'Læger uden Grænser'.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Kom til en spændende temaaften med foreningen 'International Debat' om krigen i Afghanistan. 

Krigen i Afghanistan har varet 20 år, og mange studerende har derfor ikke kendt en tid, hvor Danmark ikke har været i krig i landet. Nu er krigen slut - i hvert fald for USA og Danmark, men ikke nødvendigvis for afghanerne, der ser ind i en fremtid under Talibans kontrol.

Temaaftenen forsøger at give dig et indblik i, hvordan livet i Afghanistan har været under krigen, og hvor landet stod, da styrkerne trak sig ud. Dette skal danne grundlaget for den efterfølgende politiske debat, om hvilket ansvar Danmark har for situationen i Afghanistan, og hvad vi eventuelt skulle have gjort anderledes.

Med et bredt panel af oplægsholdere, forsøger vi at give en nuanceret billede af krigen, og belyse forskellige perspektiver på det danske militære engagement. 

Den første del kommer til at give et indblik i krigen set indefra, med oplæg fra blandt andre Læger uden Grænser. I anden del tager vi en politisk debat, hvor vi forsøger vi at besvare spørgsmålet "Hvad er Danmarks ansvar?".

Hvad med coronavirus?

Du kan være tryg ved, at vi følger alle retningslinjer for at forhindre smitte med ny coronavirus ved vores arrangementer.


Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle