]]>

Arrangement

Årets store nytårstaffel med Djøf New York

Kom og vær med, når Djøf New York byder velkommen til 2019 på Restaurant Norman i hippe Greenpoint, Brooklyn. Vi 'disrupter' og har udskiftet julefrokosten med et lækkert nytårstaffel og glæder os til en fantastisk aften i det bedste selskab af Djøf-medlemmer. Menuen er klar, og quizzen er på plads - nu mangler vi kun dig.

Hvad handler arrangementet om?

Djøf New York inviterer alle medlemmer af netværket Djøf New York til årets store nytårstaffel.

Det nye år nærmer sig, og Djøf New York inviterer alle sine medlemmer til et lækker nordisk inspireret nytårtaffel på Restaurant Norman i hippe Greenpoint i Brooklyn, hvor vi vil gøre alt, hvad vi kan, for, at du får en hyggelig aften. Rammerne er lagt, så du får mulighed for at møde andre djøfere i New York, skabe værdifulde relationer samt give dit input til, hvad Djøf New York skal lave i det kommende år.

Ved middagen vil der udover networking også være en quiz, der tester din viden om stort og småt. Og selvfølgelig er der også præmier til vinderne.

Djøfs arrangementer bliver hurtigt fyldt op, så tilmeld dig nu, hvis du er interesseret. Der er et begrænset antal pladser, som bliver tildelt efter først til mølle-princippet.

Arrangementet er gratis og kun for medlemmer af Djøf. Er du ikke allerede medlem, så fortvivl ikke. Du kan stadig nå at melde dig ind og deltage i arrangementet. Medlemskab giver mange fordele, også når du bor i udlandet og er formentlig meget billigere, end du regner med.

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig aften.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle