]]>

Arrangement

Årets store julefrokost med Djøf New York

Kom og vær med, når Djøf New York byder velkommen til julefrokost på Ole & Steen ved Union Square.

Hvad handler arrangementet om?

Den hyggelige juletid nærmer sig, og Djøf New York inviterer medlemmer til en lækker danskinspireret julefrokost på Ole & Steen ved Union Square.

Vi glæder os til at byde på en skøn og velsmagende julefrokost i hyggelige rammer. Aftenens værter er Djøf New Yorks bestyrelse, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for, at du får en hyggelig aften. Rammerne er lagt, så du får mulighed for at møde andre djøfere i New York, skabe værdifulde relationer samt give dit input til, hvad Djøf New York skal lave i det kommende år.

Ved julefrokosten vil der ud over networking også være en quiz, der tester din viden om stort og småt. Og selvfølgelig er der også præmier til vinderne.

Djøfs arrangementer bliver hurtigt fyldt op, så tilmeld dig nu, hvis du er interesseret. Sidste tilmelding er den 5. december 2019. Der er et begrænset antal pladser, som bliver tildelt efter først til mølle-princippet.

Julefrokosten er gratis og kun for medlemmer af Djøf. Du skal dog selv tilkøbe drikkevarer. Er du ikke allerede medlem, så fortvivl ikke. Du kan stadig nå at melde dig ind og deltage i arrangementet. Medlemskab af Djøf giver mange fordele, også når du bor i udlandet og er formentlig meget billigere, end du regner med

Djøf i udlandet

Læs mere om Djøfs tilbud til dig, der arbejder i udlandet.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle