Kursus

Situationsbestemt Ledelse® II - Experience

Du lærer at vælge den optimale ledelsesstil til den enkelte medarbejder

Flerdagskursus
Priser fra 11.900 kr. (ekskl. moms).

Lær at lede situationsbestemt, og skab et fælles sprog om ledelse. Med en international metode bliver du klædt på til at udvikle dine medarbejdere optimalt, samtidig med at I når organisationens mål. Du får redskaber til at vurdere dine medarbejderes behov for instruktion og støtte. Og du lærer at bruge kommunikation til at nå resultater, du ikke troede var mulige.

Kurset bliver udbudt i samarbejde med CfL.

Hvad er Situationsbestemt Ledelse® II - Experience?
Situationsbestemt Ledelse® II er verdens mest udbredte ledelseskoncept, og det fungerer på tværs af sprog og kulturer verden over. Det er en ledelsesfilosofi og et koncept, som tager udgangspunkt i, at mennesker er forskellige, og at deres udgangspunkt for at løse opgaver er forskellige. Og det må du som leder tage højde for i din ledelsesstil, så du leder ud fra situationen og den enkeltes behov.

Det er et enkelt og gennemprøvet ledelsesværktøj, der har fokus på forretningsudvikling via en effektiv lederudvikling. Det kan derfor hjælpe dig til at skabe endnu bedre resultater ved at bygge bro mellem den daglige personaleledelse og de forretningsmæssige udfordringer og mål.

Dit udbytte
Du lærer at anvende SLII Experience til at arbejde med dine ledelsesmæssige ressourcer, og hvordan du i samarbejde med dine medarbejdere kan opstille og nå afdelingens og organisationens mål.

Din egen indsigt i din foretrukne lederstil gør dig opmærksom på dit udviklingspotentiale som leder. Og når du kobler din nye viden til situationer fra din hverdag, kan du langt bedre lede den enkelte medarbejder og kommunikere effektivt.

Efter kurset kan du arbejde med den del af din ledelse, som relaterer sig direkte til virksomhedens strategi, mål og resultater. Og dine medarbejdere vil føle sig støttet og hørt i forhold til den konkrete opgave eller situation.

Deltag
Du kan både deltage, hvis du er ny leder, eller hvis du har noget ledererfaring. Måske søger du ny inspiration til at løse hverdagens ledelsesmæssige udfordringer. Måske er I flere fra en ledergruppe, der har behov for et fælles, effektivt ledelsessprog.

Du kan også tage SLIIExperience på Engelsk hos Center for Ledelse.

Indhold
På kurset kommer du igennem det grundlæggende i Situationsbestemt Ledelse® II. Du bliver trænet i at udvikle dine medarbejderes kompetencer, selvtillid og motivation, og hvordan du matcher dem med de fire centrale ledelsesstile:
• Den instruerende
• Den coachende
• Den støttende
• Den delegerende.

Med SLII Experience får du et sprog, som du kan dele med dine medarbejdere. Du lærer at vælge den ledelsesstil, der er mest effektiv i situationen. Og du får en række praktiske værktøjer til at fokusere på SMARTe mål, så du bliver god til at nedbryde din virksomheds strategi til konkrete mål for den enkelte medarbejder.

Undervejs arbejder du med de udfordringer, du som leder kan støde på, når du vil implementere Situationsbestemt Ledelse® II. Og du får greb til at håndtere udfordringer i det daglige samarbejde, du har med både ledere og medarbejdere omkring Situationsbestemt Ledelse® II.

Form
Kurset kobler teori aktivt med praktiske øvelser. Det sikrer, at du kan gå direkte fra kurset til din arbejdsplads og omsætte din nye viden til færdigheder og bedre resultater sammen med dine medarbejdere.

Alt materiale før og efter kurset ligger på en online platform. Hele tankegangen bag SLII kan du dele elektronisk med dine teammedlemmer og lederkolleger. På denne måde kan du implementere hele kommunikationsformen blandt dine nærmeste samarbejdspartnere.

Du skal forvente at bruge et par timer på at forberede dig inden kurset.

Situationsbestemt Ledelse® II – Experience indgår i  Leadership Certificate hos Center for Ledelse.

Kurset udbydes også på engelsk. Kontakt Christina Thomsen for mere info.  

Undervisere
Du bliver undervist af erfarne chefkonsulenter og erhvervspsykologer fra Center for Ledelse.

Sådan får du mere ud af dit kursus
Få viden og inspiration til, hvordan du selv og din virksomhed får et markant større udbytte af dit kursus. Både i din forberedelse inden kurset. Når du er afsted på kurset. Og når du skal implementere det, du har lært, i dit arbejde.

Lær hvordan på vores gratis workshop ’100% læring’ i København.

Afmeldingsfrist

13. februar 2018

Pris, tid og sted

 • Ikke-medlemmer
  14.000 kr. (ekskl. moms)
 • Medlemmer
  11.900 kr. (ekskl. moms)
 • Medlem af Danske Advokater/Danske Virksomhedsjurister
  11.900 kr. (ekskl. moms)
 • Tirsdag den 13. marts-onsdag den 14. marts 2018
  Klokken 8.30-17.00
 • CfL
  Folke Bernadottes Alle 45, 2100 København Ø
Se andre afholdelser

Yderligere spørgsmål til kurset?

Kursusansvarlig:
Christina Thomsen
dk¤djoef¤cth¤cth@djoef.dk¤ ?subject=Situationsbestemt Ledelse® II - Experience - 29887
Tlf. 33 95 98 34
Se betingelser for tilmelding, afmelding, ændringer og betaling