Kursus

Dirigenthvervet

Endagskursus
Priser fra 2.700 kr. (ekskl. moms).

Styrer aktionæraktivister og udenlandske proxy advisors de danske generalforsamlinger? På kurset gennemgås regler, praksis og seneste udvikling.

Deltag
Kurset tager udgangspunkt i reglerne for børsnoterede selskaber, men det vil være relevant for alle med ethvert dirigenthverv.

Indhold
Der bliver tale om et praktisk kursus med udgangspunkt i foredragsholdernes store praktiske erfaring fra forberedelse og gennemførelse af en række kontroversielle generalforsamlinger.

Udover en gennemgang af de selskabsretlige og børsretlige regler, så vil der blive redegjort nærmere for den øgede indflydelse fra proxy advisors, herunder i lyset af de netop vedtagne stewardship regler for institutionelle investorers ageren.

Foredragsholderne har skrevet en række artikler om forberedelse og afvikling af generalforsamlinger, og Klaus Søgaard fungerer som dirigent for en række af de største danske selskaber. 

Kurset vil være dialogbaseret.

Praktiske oplysninger
Kurset svarer til 4 lektioner. 

Kurset udbydes i samarbejde med Danske Advokater.

Undervisere
Klaus Søgaard har gennem 25 år arbejdet med børsret og deltaget som advokat for henholdsvis udstedende selskaber og banker i forbindelse med børsnotering af og kapitaludvidelser i et utal af danske virksomheder. Klaus Søgaard arbejder derudover med køb og salg af virksomheder samt med selskabsret og rådgiver bestyrelse og direktion om børsret, selskabsret og corporate governance, ligesom Klaus Søgaard fungerer som dirigent på adskillige børsnoterede selskabers generalforsamlinger.

Louise Celia Korpela Martiny er advokat i Gorrissen Federspiels Corporate/M&A-afdeling, hvor hun rådgiver om børs- og selskabsretlige forhold. Hun er desuden medlem af kontorets generalforsamlingsspecialegruppe, hvor hun bistår børsnoterede selskaber og investeringsforeninger med rådgivning om alle aspekter omkring forberedelse og afholdelse af generalforsamlinger, herunder corporate governance og aktivt ejerskab. Sammen med Klaus Søgaard og Michael Brichmann er hun forfatter til en artikelserie omkring generalforsamlinger i børsnoterede selskaber.

Michael Brichmann er advokat i Gorrissen Federspiels Corporate/M&A-afdeling, hvor han rådgiver om børs- og selskabsretlige forhold. Han er desuden medlem af kontorets generalforsamlingsspecialegruppe, hvor han bistår børsnoterede selskaber med rådgivning om alle aspekter omkring forberedelse og afholdelse af generalforsamlinger, herunder corporate governance og aktivt ejerskab. Sammen med Klaus Søgaard og Louise Celia Korpela Martiny er han forfatter til en artikelserie omkring generalforsamlinger i børsnoterede selskaber.

Sådan får du mere ud af dit kursus
Få viden og inspiration til, hvordan du selv og din virksomhed får et markant større udbytte af dit kursus. Både i din forberedelse inden kurset. Når du er afsted på kurset. Og når du skal implementere det, du har lært, i dit arbejde.

Lær hvordan på vores gratis workshop ’100% læring’ i København.

Afmeldingsfrist

28. oktober 2018

Pris, tid og sted

 • Ikke-medlemmer
  3.400 kr. (ekskl. moms)
 • Medlemmer
  2.700 kr. (ekskl. moms)
 • Medlem af Danske Advokater/Danske Virksomhedsjurister
  2.700 kr. (ekskl. moms)
 • Onsdag den 28. november 2018
  Klokken 13.00-17.00
 • Danske Advokater Valencia
  Vesterbrogade 32, 1620 København V
Se andre afholdelser

Yderligere spørgsmål til kurset?

Kursusansvarlig:
Sofie Elisabeth Krog
dk¤djoef¤skg¤skg@djoef.dk¤ ?subject=Dirigenthvervet - 29762
Tlf. 33 95 96 42
Se betingelser for tilmelding, afmelding, ændringer og betaling