Kursus

Young Professionals: Workshop om kompetenceudvikling

Hvilken kompetenceudvikling er vigtig, for at du lykkes nu og i din karriere?

Endagskursus
Priser fra 0 kr.

Er du privatansat og godt i gang med dit første job? Og er det mellem 1 og 4 år siden, at du blev færdig med dit studie? Hvis ja, så er du inviteret dig til en workshop, hvor du sammen med andre 'Young Professionals' skal diskutere jeres behov for kompetenceudvikling i de første år af jeres karriere.

I Djøfs Kurser og Uddannelser vil vi gerne blive klogere på, hvilken kompetenceudvikling der er vigtig i din karriere, og for at du lykkes i dit første job. Vi er nysgerrige på, hvilke udfordringer du møder i dit arbejdsliv, og hvordan du bringer din faglighed og dine styrker i spil.

Vi har helt sikkert en fornemmelse af, hvilken kompetenceudvikling, der er relevant, men vi vil rigtig gerne blive endnu skarpere.

Og det kan du hjælpe os med.

Sådan foregår workshoppen

På workshoppen møder du andre medlemmer med en lignende uddannelse, men fra forskellige brancher og med forskelligt jobindhold. I bliver i forskellige grupper faciliteres igennem forskellige øvelser og inspirerende samtaler, hvor du kan komme med bud på, hvad der skal til for, at du bliver endnu bedre i dit job. Og måske er det slet ikke et kursus, der er svaret.

Du behøver ikke forberede noget – du skal bare møde op med lyst til at dele dine tanker om kompetenceudvikling og dine udfordringer.

Det får du

 • et møde med andre unge, engagerede og ambitiøse medlemmer.

 • et sæsoninspireret måltid.

 • en lille gave som tak for din deltagelse.

Efter workshoppen er du forhåbentligt blevet inspireret. Du har fået ny indsigt med hjem, og måske har du skabt nye kontakter.

Dem kan du møde

Du vil møde andre medlemmer fra den private sektor indenfor for forskellige brancher fx industri, finans, service, bygge- og anlæg. I vil have forskellige uddannelser fx jura, økonomi, business.  Og I vil alle have været ansat mellem 1 og 4 år, fra I blev færdige med jeres uddannelse.

Det får vi

Jeres input fra workshoppen vil vi bruge til at udvikle relevante kurser, uddannelser og services som i indhold og form matcher jeres behov.

Workshoppen er gratis og er kun for medlemmer

Pris, tid og sted

 • Medlemmer
  Gratis
 • Mandag den 19. juni 2017
  Klokken 17.00-20.00
 • Djøf Kursuscenter
  Gothersgade 133, 1123 København K
Se andre afholdelser

Yderligere spørgsmål til kurset?

Kursusansvarlig:
Margit Jørgensen
dk¤djoef¤maj¤maj@djoef.dk¤ ?subject=Young Professionals: Workshop om kompetenceudvikling - 28938
Tlf. 33 95 98 73
Se betingelser for tilmelding, afmelding, ændringer og betaling